Ostefylte pannekaker

Ostefylte pannekaker

Lær hvordan du lager deilige cheese blintzes, en klassisk ostefylte pannekake som passer perfekt som dessert eller frokost. Enkel oppskrift og tips!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
dessert

Ingredienser

  • 1 pund hvitt brød
  • 4 spiseskjeer hvitt sukker
  • 2 teskjeer malt kanel
  • 2 pakker kremost à 8 unser, myknet
  • 2 spiseskjeer melk
  • 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 1/2 kopp smør, smeltet
  • 1 pint rømme

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Spray et stekebrett godt med non-stick stekespay.
  2. 2Fjern skorper fra brødet og kjevle skivene flate.
  3. 3I en liten bolle blander du sukker og kanel for å lage en krydderblanding.
  4. 4I en stor bolle blander du myknet kremost, melk og vanilje til en jevn blanding. Smør denne blandingen på hver skive av det utflatede brødet. Rull hver brødskive opp. Dypp brød/kremost-rullene i smeltet smør, og vend dem umiddelbart i sukker-kanel-blandingen. Skjær rullene i 2,5 cm (1 tomme) biter. Plasser blintzene på det forberedte stekebrettet.
  5. 5Stek i 10 minutter. Server med rømme.