
Ostefylte pannekaker
Lær hvordan du lager deilige cheese blintzes, en klassisk ostefylte pannekake som passer perfekt som dessert eller frokost. Enkel oppskrift og tips!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
dessert
Ingredienser
- 1 pund hvitt brød
- 4 spiseskjeer hvitt sukker
- 2 teskjeer malt kanel
- 2 pakker kremost à 8 unser, myknet
- 2 spiseskjeer melk
- 1 teskje vaniljeekstrakt
- 1/2 kopp smør, smeltet
- 1 pint rømme
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Spray et stekebrett godt med non-stick stekespay.
- 2Fjern skorper fra brødet og kjevle skivene flate.
- 3I en liten bolle blander du sukker og kanel for å lage en krydderblanding.
- 4I en stor bolle blander du myknet kremost, melk og vanilje til en jevn blanding. Smør denne blandingen på hver skive av det utflatede brødet. Rull hver brødskive opp. Dypp brød/kremost-rullene i smeltet smør, og vend dem umiddelbart i sukker-kanel-blandingen. Skjær rullene i 2,5 cm (1 tomme) biter. Plasser blintzene på det forberedte stekebrettet.
- 5Stek i 10 minutter. Server med rømme.