Grillet hyse-rull

Grillet hyse-rull

oppskriften på grillet torsk med rulle er perfekt for en enkel og smakfull middag. lær hvordan du tilbereder denne deilige retten steg for steg.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 2 kopper maismel
  • 2. 1/4 teskje ungarsk hot paprika
  • 3. Svart pepper
  • 4. Rapsolje til steking
  • 5. 170 gram torskefilet
  • 6. 2 kopper melk
  • 7. 1 Snowflake-bolle, delt, oppskrift følger
  • 8. 1 salatblad
  • 9. Raskt syltede rødløk, til servering, oppskrift følger
  • 10. Tartar-saus, til servering, oppskrift følger
  • 11. Coleslaw, til servering, oppskrift følger
  • 12. 1 spiseskje honning
  • 13. 3 kopper varmt vann (ca. 32-43°C)
  • 14. 3 spiseskjeer gjær
  • 15. 4 kopper hvetemel med høyt gluteninnhold
  • 16. 1/8 kopp rapsolje
  • 17. 1 3/4 spiseskjeer salt
  • 18. 4 kopper hvetemel, pluss mer til utbaking
  • 19. 3/4 kopp eplesidereddik
  • 20. 2 spiseskjeer sukker
  • 21. 1 spiseskje salt
  • 22. 2 mellomstore rødløk, skivet
  • 23. 2 kopper majones
  • 24. 1/2 kopp søt sylteagurk, drenert for så mye væske som mulig
  • 25. 1/4 kopp finrevet gulrot
  • 26. 1 spiseskje sukker, eller etter smak
  • 27. 2 teskjeer svart pepper
  • 28. 1/2 kopp revet gulrot (ca. 1 mellomstor)
  • 29. 1/2 medium grønnkål, grovhakket
  • 30. 1/2 medium lilla kål, grovhakket
  • 31. 2 kopper majones
  • 32. 1/2 kopp eplesidereddik
  • 33. 3 spiseskjeer sukker
  • 34. Svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 11. Visp sammen maismelet, paprikaen og litt pepper i en bolle.
  2. 22. Varm opp en støpejernspanne på middels høy til høy varme og tilsett flere spiseskjeer olje. Dypp torskestykkene i melken, og vend dem deretter i maismelet for å dekke. Legg torskestykkene i pannen og stek til de er gyldne og sprø, snu én gang, ca. 2 minutter på hver side. Ta dem ut og legg dem på den nederste halvdelen av en snøfnuggbrød. Topp med salat, hurtigpicklet rødløk og tartarsaus. Server med coleslaw.
  3. 33. Ha honningen i bollen til en kjøkkenmaskin utstyrt med eltekrok. Tilsett det varme vannet og gjæren, og la det stå i 2 til 3 minutter. Tilsett hvetemelet med høyt gluteninnhold og bland på høy hastighet til det er glatt. La det heve til det er doblet i størrelse. Tilsett oljen, saltet og hvetemelet, litt etter litt, og bland til en ball dannes på eltekroken.
  4. 44. Forvarm ovnen til 150 grader Celsius og dekk et stekebrett med bakepapir.
  5. 55. Legg deigen på en melet arbeidsflate og del den i ti til tolv deigboller på ca. 140 gram hver. Elt og trill ut til ruller. Legg rullene på det forberedte stekebrettet og la dem heve i 10 minutter. Trykk dem forsiktig ned og strø over litt hvetemel. Stek til de er gyldne og myke, ca. 18 til 22 minutter. Rullene kan brukes varme rett ut av ovnen.
  6. 66. Bland sammen eddik, sukker, salt og 1 kopp vann i en bolle; rør godt. Tilsett løken. Sett i kjøleskapet i 2 timer.
  7. 77. Rør sammen majones, relish, gulrot, sukker og svart pepper i en bolle. Sett i kjøleskapet til det skal brukes.
  8. 88. Ha gulrot, grønnkål og rødkål i en stor bolle og bland godt. I en separat bolle, bland majones, eddik, sukker og litt svart pepper; bland godt. Hell dressingen over coleslawen og vend godt. Sett i kjøleskapet til det skal brukes.