Hello Fresh Mobile Banner
BBQ-svinekjøttpanini-sandwich

BBQ-svinekjøttpanini-sandwich

Lær hvordan du lager en deilig BBQ pork panini sandwich. Enkel oppskrift, perfekt for en rask lunsj eller middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 2
frokost

Ingredienser

  • 1. 1/4 kopp hvitt sukker
  • 2. 1 1/2 kopper paprika
  • 3. 3 3/4 spiseskjeer løkpulver
  • 4. 3 pund stek av svinefilet
  • 5. 4 spiseskjeer smør, romtemperert
  • 6. 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 7. 4 franske baguetter, skåret horisontalt
  • 8. Sylteagurk i skiver
  • 9. 1/4 pund skivet Colby Cheddar-ost
  • 10. 1/2 kopp barbecuesaus

Fremgangsmåte

  1. 11. For den tørre ruben:
  2. 22. Bland rub-ingrediensene sammen i en bolle.
  3. 33. Legg svinekjøttet i en stekeform. Klapp inn rub-krydderet i svinekjøttet slik at det dekker. (Sett eventuelt resterende rub i en lukket beholder og oppbevar i inntil 6 måneder.) Dekk med plastfolie og la det marinere i kjøleskapet i 1 time.
  4. 44. Forvarm ovnen til 160°C (325°F).
  5. 55. Legg svinekjøttet i en stekeform og stek i ovnen i 1 ½ time. Når det er ferdig stekt, dekk det med aluminiumsfolie slik at saftene får sette seg. Skjær i tynne skiver.
  6. 66. Forvarm din paninipresse.
  7. 77. I en liten bolle bland smør og hvitløk. Smør brødskivene til sandwichene med dette.
  8. 88. Fordel svinekjøttet, sylteagurk, ost og BBQ-saus jevnt mellom brødskivene.
  9. 99. Legg sandwichene i paninipressen og lukk lokket. Grill sandwichene til brødet er gyllent og osten er smeltet. Skjær i diagonale skiver og server varme.