
BBQ-svinekjøttpanini-sandwich
Lær hvordan du lager en deilig BBQ pork panini sandwich. Enkel oppskrift, perfekt for en rask lunsj eller middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 2
frokost
Ingredienser
- 1. 1/4 kopp hvitt sukker
- 2. 1 1/2 kopper paprika
- 3. 3 3/4 spiseskjeer løkpulver
- 4. 3 pund stek av svinefilet
- 5. 4 spiseskjeer smør, romtemperert
- 6. 1 fedd hvitløk, finhakket
- 7. 4 franske baguetter, skåret horisontalt
- 8. Sylteagurk i skiver
- 9. 1/4 pund skivet Colby Cheddar-ost
- 10. 1/2 kopp barbecuesaus
Fremgangsmåte
- 11. For den tørre ruben:
- 22. Bland rub-ingrediensene sammen i en bolle.
- 33. Legg svinekjøttet i en stekeform. Klapp inn rub-krydderet i svinekjøttet slik at det dekker. (Sett eventuelt resterende rub i en lukket beholder og oppbevar i inntil 6 måneder.) Dekk med plastfolie og la det marinere i kjøleskapet i 1 time.
- 44. Forvarm ovnen til 160°C (325°F).
- 55. Legg svinekjøttet i en stekeform og stek i ovnen i 1 ½ time. Når det er ferdig stekt, dekk det med aluminiumsfolie slik at saftene får sette seg. Skjær i tynne skiver.
- 66. Forvarm din paninipresse.
- 77. I en liten bolle bland smør og hvitløk. Smør brødskivene til sandwichene med dette.
- 88. Fordel svinekjøttet, sylteagurk, ost og BBQ-saus jevnt mellom brødskivene.
- 99. Legg sandwichene i paninipressen og lukk lokket. Grill sandwichene til brødet er gyllent og osten er smeltet. Skjær i diagonale skiver og server varme.