
Amerikansk sjokolade-smørkrem
lær hvordan du lager en deilig american buttercream med sjokoladesmak. enkel oppskrift, perfekt for kaker og desserter.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 12
dessert
Ingredienser
- 1. 6 spiseskjeer usaltet smør, smeltet
- 2. 3/4 kopp kakaopulver
- 3. 1 1/2 teskje vaniljeekstrakt
- 4. En klype fint salt
- 5. 4 kopper melis (en pund eske)
- 6. 6 spiseskjeer melk
Fremgangsmåte
- 11. Bland smøret og kakaopulveret i bolle av en kjøkkenmaskin utstyrt med en flatpisker (eller i en stor bolle hvis du bruker en håndholdt elektrisk mikser). Bland på lav hastighet til det er godt blandet. Tilsett vanilje og salt. Fortsett å blande på lav hastighet, og tilsett sukkeret en kopp av gangen, vekselvis med melk. Øk hastigheten til middels høy og bland til det er glatt. Bruk umiddelbart, eller oppbevar i en lufttett beholder i kjøleskapet i opptil 3 dager. La det komme til romtemperatur og bland på middels høy hastighet til det er glatt.