Søte og salte sprø sjokoladebarer

Søte og salte sprø sjokoladebarer

oppskrift på søte og salte crunch bars med sprø tekstur. perfekt som snacks eller dessert for enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 12
dessert

Ingredienser

  • 1. 1 pakke (18 oz.) Pillsbury-kjøleskapspeanøttsmørkjeks
  • 1 kopp smør- og karamellchips
  • 1/4 kopp semisøte sjokoladebiter
  • 1/4 kopp peanøttsmør
  • 1 1/4 kopper pommes frites (fra en 1 3/4 oz. boks)
  • 1/4 kopp lettsaltede peanøtter
  • 1/2 kopp kokosnøtt

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175°C. Spray en 23 cm (9 tommer) kvadratisk form med non-stick bakepapir eller non-stick spray. Del deigen i to på tvers. Med let fuktede fingre, trykk ut halvparten av deigen i bunnen av den sprayede formen. Stek ved 175°C i 6 til 12 minutter, eller til kantene er lett gyldne. Ta den delvis stekte bunnen ut av ovnen. La den avkjøle i 10 minutter. Mens bunnen avkjøles, i en middels stor, ovnsikker bolle, kombiner smørskokchips, sjokoladechips og peanøttsmør. Varm opp i mikrobølgeovnen på middels varme i 1 til 1 ½ minutt, eller til blandingen er smeltet, og rør hver 30. sekund til den er glatt. Tilsett shoestring-poteter og peanøtter; vend forsiktig for å dekke. Skje og fordel forsiktig blandingen over bunnen. Smuldre resten av deigen over toppen. Strø over kokos. Sett tilbake i ovnen; stek i ytterligere 12 til 22 minutter, eller til den er fast og gyllen. La avkjøle i 30 minutter. Sett i kjøleskapet i 30 minutter, eller til den er fast. Skjær i barer.