
Søte og salte sprø sjokoladebarer
oppskrift på søte og salte crunch bars med sprø tekstur. perfekt som snacks eller dessert for enhver anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 12
dessert
Ingredienser
- 1. 1 pakke (18 oz.) Pillsbury-kjøleskapspeanøttsmørkjeks
- 1 kopp smør- og karamellchips
- 1/4 kopp semisøte sjokoladebiter
- 1/4 kopp peanøttsmør
- 1 1/4 kopper pommes frites (fra en 1 3/4 oz. boks)
- 1/4 kopp lettsaltede peanøtter
- 1/2 kopp kokosnøtt
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175°C. Spray en 23 cm (9 tommer) kvadratisk form med non-stick bakepapir eller non-stick spray. Del deigen i to på tvers. Med let fuktede fingre, trykk ut halvparten av deigen i bunnen av den sprayede formen. Stek ved 175°C i 6 til 12 minutter, eller til kantene er lett gyldne. Ta den delvis stekte bunnen ut av ovnen. La den avkjøle i 10 minutter. Mens bunnen avkjøles, i en middels stor, ovnsikker bolle, kombiner smørskokchips, sjokoladechips og peanøttsmør. Varm opp i mikrobølgeovnen på middels varme i 1 til 1 ½ minutt, eller til blandingen er smeltet, og rør hver 30. sekund til den er glatt. Tilsett shoestring-poteter og peanøtter; vend forsiktig for å dekke. Skje og fordel forsiktig blandingen over bunnen. Smuldre resten av deigen over toppen. Strø over kokos. Sett tilbake i ovnen; stek i ytterligere 12 til 22 minutter, eller til den er fast og gyllen. La avkjøle i 30 minutter. Sett i kjøleskapet i 30 minutter, eller til den er fast. Skjær i barer.



