
Linguine med hvit kamsaus I
Lær hvordan du lager linguine med hvitsaus av blåskjell. En enkel oppskrift som passer perfekt til sommermiddagen eller helgen. Rask å lage og full av smak!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 pakke linguinipasta (16 unser)
- 2. 1 spiseskje olivenolje
- 3. 3 fedd hvitløk, finhakket
- 4. 2 bokser (6,5 unser) hakkede snegler med juice
- 5. 1/4 kopp sneglesaft
- 6. 1 spiseskje hakket fersk persille
- 7. salt etter smak
- 8. nykvernet svart pepper etter smak
Fremgangsmåte
- 11. I en stor kjele med kokende, saltet vann kok opp linguinipasta til den er al dente.
- 22. I mellomtiden, i en middels stor kjele, på middels varme, varm opp olivenolje og finhakket hvitløk til hvitløken er gjennomsiktig. Tilsett hakkede kamskjell, kamskjelljuice eller vann, og hakket persille. Krydre med salt og nykvernet svart pepper etter smak. Kok opp. Senk varmen og la det småkoke i 3 minutter.
- 33. Vend pastaen inn i kamskjellsausen. Server varm.