
Charlottes tortellinisalat
oppskrift på charlottes tortellini salat, perfekt for sommermåltider. enkel å lage og full av smak. ideell som forrett eller lett middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 16 unser ostefylte tortellini
- 2. 1 grønn paprika, tynne skiver
- 3. 1 rød paprika, julienne-skåret
- 4. 1 liten rød løk, julienne-skåret
- 5. 1/2 kopp skivede svarte oliven
- 6. 1/2 kopp smuldret fetaost
- 7. 1 benfri kyllingbrysthalvdel, kokt og skåret i tynne strimler
- 8. 1/4 kopp olivenolje
- 9. 2 teskjeer revet sitronskall, finhakket
- 10. 1/4 kopp sitronsaft
- 11. 2 spiseskjeer malte valnøtter
- 12. 1 spiseskje honning
Fremgangsmåte
- 11. Kok pasta i en stor kjele med kokende, saltet vann til den er al dente. Sil av og avkjøl under kaldt vann. Sett i kjøleskapet til den er avkjølt.
- 22. Lag dressingen i en liten bolle ved å vispe sammen olivenolje, sitronskall, sitronsaft, valnøtter og honning. Sett i kjøleskapet til den er avkjølt.
- 33. Bland pasta, paprika, rødløk, oliven og kylling i en salatbolle. Tilsett sitrondressingen og fetaost, vend godt og server.