Viet-Mex Fajita-ruller
Oppdag hvordan du lager viet-mex fajita rolls, en spennende og enkel rett med smaker fra både vietnamesisk og meksikansk kjøkken. Perfekt for en smakfull middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 2 pund grillet fajitamjøl av ditt valg, skåret i tynne strimler
- 2. 1 kopp korianderkvister
- 3. 1 stor tomat, hakket
- 4. 1 avokado, skrelt og skivet
- 5. 4 grønne løk, hakket
- 6. 1/2 kopp tynne skiver av rå gulrot
- 7. 1/2 kopp tynne skiver av jicama
- 8. 1/4 kopp tørkede, ristede peanøtter, hakket
- 9. 2 lime, skåret i båter
- 10. 1 hode romainesalat, vasket og tørket, til wraps
- 11. 1 kopp salsa etter eget valg
Fremgangsmåte
- 11. Legg varm, skivet storfekjøtt på et fat, omgitt av koriander, tomat, avocado, grønn løk, gulrøtter, jicama, peanøtter og lime. Bruk salatblader til å rulle opp kjøttskivene sammen med de andre ingrediensene. Drypp over limesaft rett før servering.
- 22. Legg varm, skivet storfekjøtt på et fat, omgitt av koriander, tomat, avocado, grønn løk, gulrøtter, jicama, peanøtter og lime. Bruk salatblader til å rulle opp kjøttskivene sammen med de andre ingrediensene. Drypp over limesaft rett før servering.