Viet-Mex Fajita-ruller

Viet-Mex Fajita-ruller

Oppdag hvordan du lager viet-mex fajita rolls, en spennende og enkel rett med smaker fra både vietnamesisk og meksikansk kjøkken. Perfekt for en smakfull middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 2 pund grillet fajitamjøl av ditt valg, skåret i tynne strimler
  • 2. 1 kopp korianderkvister
  • 3. 1 stor tomat, hakket
  • 4. 1 avokado, skrelt og skivet
  • 5. 4 grønne løk, hakket
  • 6. 1/2 kopp tynne skiver av rå gulrot
  • 7. 1/2 kopp tynne skiver av jicama
  • 8. 1/4 kopp tørkede, ristede peanøtter, hakket
  • 9. 2 lime, skåret i båter
  • 10. 1 hode romainesalat, vasket og tørket, til wraps
  • 11. 1 kopp salsa etter eget valg

Fremgangsmåte

  1. 11. Legg varm, skivet storfekjøtt på et fat, omgitt av koriander, tomat, avocado, grønn løk, gulrøtter, jicama, peanøtter og lime. Bruk salatblader til å rulle opp kjøttskivene sammen med de andre ingrediensene. Drypp over limesaft rett før servering.
  2. 22. Legg varm, skivet storfekjøtt på et fat, omgitt av koriander, tomat, avocado, grønn løk, gulrøtter, jicama, peanøtter og lime. Bruk salatblader til å rulle opp kjøttskivene sammen med de andre ingrediensene. Drypp over limesaft rett før servering.