Hello Fresh Mobile Banner
Pastinakkinnbakt djevel på hesteryggen

Pastinakkinnbakt djevel på hesteryggen

Lær hvordan du lager deilige parsnip-omviklede devils on horseback. En unik og smakfull forrett perfekt for alle anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1. 1 middels stor pastinakk (ca. 250 gram, helst 5–8 cm bred), skrelt
  • 2. 1/4 kopp lavsaltet soyasaus eller tamari
  • 3. 1 teskje røkt paprika
  • 4. 5 spiseskjeer vegetabilsk olje, delt
  • 5. 100 gram blåmuggost (ca. 2/3 kopp)
  • 6. 24 store utpakkede dadler, helst Medjool
  • 7. 24 røkte mandler
  • 8. 24 trepinner, bløtlagt i vann

Fremgangsmåte

  1. 11. Sett en rist i midten av ovnen; forvarm til 230°C. Skjær parsnip veldig tynt med en grønnsaksskreller for å lage brede, lange bånd. Visp sammen soyasaus, paprika og 1/4 kopp olje i en middels stor bolle. Tilsett parsnipbåndene, vend godt og la det stå i 10 minutter. I mellomtiden, fyll heftig med 1/2 teskje ost i hver dadel. Plasser 1 mandel i midten av hver. Pakk parsnipbånd rundt hver dadel, bruk eventuelt 2 bånd for å dekke midtpartiet av dadelen; sett til side soyasausblandingen. Fest båndene med en tannpirker. Legg dadlene på et bakepapirkledd stekebrett med kant. Stek i 5 minutter, fjern deretter tannpirkerne og pensle med soyasausblandingen. Fortsett å steke til parsnipbåndene er brune og litt sprø, omtrent 3 minutter til. Server umiddelbart.
  2. 22. Sett en rist i midten av ovnen; forvarm til 230°C. Skjær parsnip veldig tynt med en grønnsaksskreller for å lage brede, lange bånd.
  3. 33. Visp sammen soyasaus, paprika og 1/4 kopp olje i en middels stor bolle. Tilsett parsnipbåndene, vend godt og la det stå i 10 minutter.
  4. 44. I mellomtiden, fyll heftig med 1/2 teskje ost i hver dadel. Plasser 1 mandel i midten av hver. Pakk parsnipbånd rundt hver dadel, bruk eventuelt 2 bånd for å dekke midtpartiet av dadelen; sett til side soyasausblandingen. Fest båndene med en tannpirker. Legg dadlene på et bakepapirkledd stekebrett med kant.
  5. 55. Stek i 5 minutter, fjern deretter tannpirkerne og pensle med soyasausblandingen. Fortsett å steke til parsnipbåndene er brune og litt sprø, omtrent 3 minutter til. Server umiddelbart.
  6. 66. Forberedelse: Dadler kan settes sammen 1 dag i forveien; dekk til og oppbevar i kjøleskap. Ta dem ut av kjøleskapet og la dem komme til romtemperatur før baking.
  7. 77. Dadler kan settes sammen 1 dag i forveien; dekk til og oppbevar i kjøleskap. Ta dem ut av kjøleskapet og la dem komme til romtemperatur før baking.