Jules' Zesty 7-lags dip

Jules' Zesty 7-lags dip

Lær hvordan du lager en smakfull og fargerik julens 7 layer dip med vår enkle oppskrift. Perfekt til julefester og samlinger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 8
forrett

Ingredienser

  • 1. 2 pakker kremost (à 8 unser), myknet
  • 2 ss rømme
  • 1 ss majones
  • 1 ss Worcestershire-saus
  • 1 ss sitronsaft
  • 1 ts hot pepper-saus (for eksempel Tabasco®)
  • 1 kopp salsa, eller etter ønske
  • 1 tomat, hakket
  • 1 grønn paprika, hakket
  • 5 grønne løk, hakket
  • 2 kopper revet Cheddar-ost

Fremgangsmåte

  1. 1Bland kremost, rømme, majones, Worcestershire-saus, sitronsaft og hot pepper-saus i en bolle til en jevn blanding; fordel blandingen i et jevnt lag over et stort fat.
  2. 2Fordel salsa i et lag over kremostblandingen. Bland tomat, grønn paprika og grønn løk i en bolle, og fordel grønnsakene over salsen. Dekk dipp'en med revet Cheddar-ost.
  3. 3Sett i kjøleskapet til servering; ta den ut ca. 20 minutter før servering for å la kremostblandingen myke opp.