Jules' Zesty 7-lags dip
Lær hvordan du lager en smakfull og fargerik julens 7 layer dip med vår enkle oppskrift. Perfekt til julefester og samlinger.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 8
forrett
Ingredienser
- 1. 2 pakker kremost (à 8 unser), myknet
- 2 ss rømme
- 1 ss majones
- 1 ss Worcestershire-saus
- 1 ss sitronsaft
- 1 ts hot pepper-saus (for eksempel Tabasco®)
- 1 kopp salsa, eller etter ønske
- 1 tomat, hakket
- 1 grønn paprika, hakket
- 5 grønne løk, hakket
- 2 kopper revet Cheddar-ost
Fremgangsmåte
- 1Bland kremost, rømme, majones, Worcestershire-saus, sitronsaft og hot pepper-saus i en bolle til en jevn blanding; fordel blandingen i et jevnt lag over et stort fat.
- 2Fordel salsa i et lag over kremostblandingen. Bland tomat, grønn paprika og grønn løk i en bolle, og fordel grønnsakene over salsen. Dekk dipp'en med revet Cheddar-ost.
- 3Sett i kjøleskapet til servering; ta den ut ca. 20 minutter før servering for å la kremostblandingen myke opp.



