
Friterte avokadotacos (Tacos de aguacate rebosado)
oppskrift på fried avocado tacos, en deilig og crispy forrett med kremet avocado innpakket i sprø tortilla. perfekt for sommermenyen.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 3 til 4 kopper vegetabilsk olje til steking
- 1 kopp (8 unser) øl
- 1/2 teskje salt
- 1 kopp mel
- 3 faste, modne avokadoer, delt i fire, uten stein og skrelt
Fremgangsmåte
- 1Varm opp oljen i en 4-liters kjele eller en wok til en dypfetttermometer viser 180°C (360°F).
- 2Hell ølen i en stor bolle og rør inn saltet.
- 3Ha melet i en annen stor bolle.
- 4Del hver avokadokvart i tre lange båter, og dypp båtene først i ølen, deretter vend dem forsiktig i melet for å dekke.
- 5Overfør omtrent seks avokadobåter om gangen til oljen og stek til en lett gyllen skorpe, ca. 1 til 2 minutter.
- 6Legg dem på en tallerken med tørkepapir for å renne av.
- 7Stek flere avokadobåter på samme måte til alle er ferdige.
- 8Lag tacos med tre avokadobåter og tilbehør.