Friterte avokadotacos (Tacos de aguacate rebosado)

Friterte avokadotacos (Tacos de aguacate rebosado)

oppskrift på fried avocado tacos, en deilig og crispy forrett med kremet avocado innpakket i sprø tortilla. perfekt for sommermenyen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 3 til 4 kopper vegetabilsk olje til steking
  • 1 kopp (8 unser) øl
  • 1/2 teskje salt
  • 1 kopp mel
  • 3 faste, modne avokadoer, delt i fire, uten stein og skrelt

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp oljen i en 4-liters kjele eller en wok til en dypfetttermometer viser 180°C (360°F).
  2. 2Hell ølen i en stor bolle og rør inn saltet.
  3. 3Ha melet i en annen stor bolle.
  4. 4Del hver avokadokvart i tre lange båter, og dypp båtene først i ølen, deretter vend dem forsiktig i melet for å dekke.
  5. 5Overfør omtrent seks avokadobåter om gangen til oljen og stek til en lett gyllen skorpe, ca. 1 til 2 minutter.
  6. 6Legg dem på en tallerken med tørkepapir for å renne av.
  7. 7Stek flere avokadobåter på samme måte til alle er ferdige.
  8. 8Lag tacos med tre avokadobåter og tilbehør.