Melkeproduksjonskaker

Melkeproduksjonskaker

oppskrift på lactation cookies som støtter melkeproduksjonen, enkel å lage og perfekt for nybakte mødre. prøv denne deilige og næringsrike baksten i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 20
bakeverk

Ingredienser

  • 2 spiseskjeer linfrømel
  • 1/4 kopp vann
  • 1 kopp smør, myknet
  • 1 kopp hvitt sukker
  • 1/2 kopp brunt sukker
  • 3 eggeplommer
  • 1 1/2 teskjeer ren vaniljeekstrakt
  • 2 kopper hvetemel
  • 1/4 kopp gjæringsmiddel (gjær)
  • 1 spiseskje hveteemballasje
  • 1 teskje natron
  • 1/2 teskje salt
  • 1/2 teskje krem av tartar
  • 2 1/2 kopper gammeldags havregryn
  • 1 kopp sjokoladeknapper

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
  2. 2Bland linfrø med vann i en liten bolle og la det trekke i 5 minutter.
  3. 3Pisk smør, hvitt sukker og brunt sukker sammen i en stor bakebolle til det er kremaktig. Tilsett eggeplommer og vaniljeekstrakt; pisk for å blande det godt. Rør inn linfrøblandingen i smørblandingen.
  4. 4Bland mel, gjær, hvetegele, natron, salt og kremortartari i en separat bolle; tilsett dette i smørblandingen og rør til det akkurat er blandet. Vend inn havregryn og sjokoladebiter i deigen.
  5. 5Rull deigen til kuler på størrelse med valnøtter og legg dem med 2 centimeters mellomrom på et bakepapirkledd stekebrett.
  6. 6Stek i den forvarmede ovnen til kantene er gylne, ca. 10–12 minutter. La kjeksene avkjøle på stekebrettet i 1 minutt før de flyttes over på en avkjølingsrist for å avkjøles helt.