
Høstsalat fra Oikos®
oppskrift på en frisk og smakfull høstsalat med oikos® yoghurt. enkel å lage, perfekt for en sunn lunsj eller lett middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1 kopp Dannon Oikos Naturell gresk yoghurt uten fett
- 2. 2 unser smuldret geitost
- 3. 2 spiseskjeer eplesidereddik
- 4. 2 spiseskjeer hakket persille
- 5. Salt og nykvernet pepper
- 6. 3 sprø Romaine-hoder, revet
- 7. 1 stor eple, kjernet og skivet
- 8. 8 unser ovnsbakt kalkun, juliennet
- 9. 1/2 kopp tørkede tranebær
- 10. 1/2 kopp ristet pekannøtt
Fremgangsmåte
- 11. Bland yoghurt, geitost, eddik, persille, salt og nykvernet pepper i en bolle. La det stå i 15 minutter.
- 22. Bland de resterende ingrediensene i en stor bolle. Vend dressingen med grønnfôret og vend forsiktig for å dekke. Fordel salaten jevnt på 6 tallerkener (2 kopper per tallerken).



