Gresskarbrød I
Lær hvordan du lager deilig pumpkin bread i denne enkle oppskriften. Perfekt til frokost eller som snacks i høstsesongen.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- 3 1/2 kopper hvetemel
- 2 teskjeer natron
- 1 teskje salt
- 1/2 teskje bakepulver
- 3 kopper hvitt sukker
- 1 teskje malt kanel
- 1 teskje gresskarpietspice
- 1 kopp eplesaus
- 4 egg, lett pisket
- 1 (425 gram) boks gresskarpuré
- 1/4 kopp vann
- 1/2 kopp hakkede valnøtter (valgfritt)
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør tre brødformer på 7 1/2 x 3 1/2 tommer.
- 2I en stor bakebolle blander du melet, natron, salt, bakepulver, sukker, kanel og gresskar-krydder. Rør godt. Tilsett eplesaus, egg, gresskar og vann. Bland røren til den er godt blandet. Rør inn nøtter. Hell røren i de forberedte formene.
- 3Stek til en kakepinne satt inn i midten av hvert brød kommer ut ren, ca. 50 til 60 minutter.





