Gresskarbrød I

Gresskarbrød I

Lær hvordan du lager deilig pumpkin bread i denne enkle oppskriften. Perfekt til frokost eller som snacks i høstsesongen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • 3 1/2 kopper hvetemel
  • 2 teskjeer natron
  • 1 teskje salt
  • 1/2 teskje bakepulver
  • 3 kopper hvitt sukker
  • 1 teskje malt kanel
  • 1 teskje gresskarpietspice
  • 1 kopp eplesaus
  • 4 egg, lett pisket
  • 1 (425 gram) boks gresskarpuré
  • 1/4 kopp vann
  • 1/2 kopp hakkede valnøtter (valgfritt)

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør tre brødformer på 7 1/2 x 3 1/2 tommer.
  2. 2I en stor bakebolle blander du melet, natron, salt, bakepulver, sukker, kanel og gresskar-krydder. Rør godt. Tilsett eplesaus, egg, gresskar og vann. Bland røren til den er godt blandet. Rør inn nøtter. Hell røren i de forberedte formene.
  3. 3Stek til en kakepinne satt inn i midten av hvert brød kommer ut ren, ca. 50 til 60 minutter.