Brød og tomatsuppe

Brød og tomatsuppe

oppskrift på deilig brød og tomatsuppe perfekt for en varmende middag. enkel å lage, med få ingredienser. ideell for vinter og høst.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 kopp olivenolje
  • 3 hvitløksfedd, skrellet og knust
  • 6 kopper daggammelt hvitt brød, uten skorpe, revet i små biter
  • 1 (28-unse) boks hele hermetiske tomater, most med juicen
  • 4 kopper grønnsaksbuljong (eller vann)
  • 3 til 4 basilikumblader, revet i små biter
  • Kosher-salt etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp oljen i en stor, dyp kjele på lav varme.
  2. 2Surr hvitløken til den akkurat begynner å dufte, og tilsett deretter brødet, mens du rører til all oljen er absorbert og brødet er ristet.
  3. 3Tilsett tomatene, buljongen, basilikum og salt.
  4. 4Kok opp, og skru deretter ned varmen. La det småkoke til brødet har brutt ned, omtrent 20 minutter. Ta ut hvitløken og server.
  5. 5---
  6. 6Varm opp oljen i en stor, dyp kjele på lav varme.
  7. 7Surr hvitløken til den akkurat begynner å dufte, og tilsett deretter brødet, mens du rører til all oljen er absorbert og brødet er ristet.
  8. 8Tilsett tomatene, buljongen, basilikum og salt.
  9. 9Kok opp, og skru deretter ned varmen. La det småkoke til brødet har brutt ned, omtrent 20 minutter. Ta ut hvitløken og server.