
Brød og tomatsuppe
oppskrift på deilig brød og tomatsuppe perfekt for en varmende middag. enkel å lage, med få ingredienser. ideell for vinter og høst.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 kopp olivenolje
- 3 hvitløksfedd, skrellet og knust
- 6 kopper daggammelt hvitt brød, uten skorpe, revet i små biter
- 1 (28-unse) boks hele hermetiske tomater, most med juicen
- 4 kopper grønnsaksbuljong (eller vann)
- 3 til 4 basilikumblader, revet i små biter
- Kosher-salt etter smak
Fremgangsmåte
- 1Varm opp oljen i en stor, dyp kjele på lav varme.
- 2Surr hvitløken til den akkurat begynner å dufte, og tilsett deretter brødet, mens du rører til all oljen er absorbert og brødet er ristet.
- 3Tilsett tomatene, buljongen, basilikum og salt.
- 4Kok opp, og skru deretter ned varmen. La det småkoke til brødet har brutt ned, omtrent 20 minutter. Ta ut hvitløken og server.
- 5---
- 6Varm opp oljen i en stor, dyp kjele på lav varme.
- 7Surr hvitløken til den akkurat begynner å dufte, og tilsett deretter brødet, mens du rører til all oljen er absorbert og brødet er ristet.
- 8Tilsett tomatene, buljongen, basilikum og salt.
- 9Kok opp, og skru deretter ned varmen. La det småkoke til brødet har brutt ned, omtrent 20 minutter. Ta ut hvitløken og server.
