Kyllinggryte med krydret kremet saus inspirert av latinamerikansk mat

Kyllinggryte med krydret kremet saus inspirert av latinamerikansk mat

Oppdag en smakfull latinsk-inspirert krydret kremet kyllinggryte. Perfekt for en smakfull middag med en liten vri. En enkel oppskrift for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 6 skinnfrie, benfrie kyllingbrysthalvdeler
  • 2. 3 bokser (14,5 unser) hakkede tomater
  • 3. 1 glass (16 unser) grønn salsa
  • 4. 1 boks (15 unser) svarte bønner, skylt og drenert
  • 5. 1 boks (15 unser) pintobønner, drenert og skylt
  • 6. 1 boks (15,25 unser) hel mais, drenert
  • 7. 1 pose taco-krydder (1,25 unser)
  • 8. 1 ss hakket frisk koriander
  • 9. 2 ts malt rød chili, eller etter smak
  • 10. 1 ts malt spisskummen
  • 11. 1/2 kopp kremost, myknet

Fremgangsmåte

  1. 11. Legg kyllingbrystene i bunnen av en slowcooker, og hell over tomater, grønn salsa, svarte bønner, pintobønner og mais. Strø over tacokrydder, koriander, malt rød chili og spisskummen, og rør godt sammen. Dekk til slowcooker, sett på lav varme, og kok til kyllingen er veldig mør og blandingen har tyknet, ca. 8 til 10 timer.
  2. 22. Til suppe, la all væsken være i slowcooker; for en tykkere gryte, fjern noe av væsken hvis ønskelig. Bland 1 eller 2 spiseskjeer væske med kremost i en bolle, rør til det er glatt, og bland kremosten inn i slowcooker for å lage en kremet saus. Fortsett å koke i 15 minutter, og server deretter.