
Havabbor med tranebær- og ananaspepperrelish
oppskrift på havabbor med en frisk relish av tranebær, ananas og paprika. perfekt for en smakfull hovedrett, enkel å lage og egner seg for sommermåltider.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 2 kopper ferske eller frosne hakkede tranebær
- 2. 1/2 kopp finhakket ananas
- 3. 1 spiseskje sukker
- 4. 2 små serranoskiver, frøet og finhakket
- 5. 1/2 teskje ristet habanero-paste
- 6. 1/4 kopp hakkede korianderblader
- 7. 1 spiseskje eplesider
- 8. 1/4 kopp Peach Schnapps
- 9. Salt
- 10. 4 (170 gram) sjøabborfileter
- 11. 1/2 kopp teriyaki
- 12. 1 teskje revet ingefær
- 13. 2 spiseskjeer sesamolje
- 14. 1 grønn løk, finhakket
- 15. 1 spiseskje olivenolje
Fremgangsmåte
- 11. For å lage sylten, vask, skyll og fjern dårlige tranebær. Legg dem i en sausekjele og la dem småkoke i omtrent 15 minutter, deretter la dem avkjøle. Hakk tranebærene i små terninger. Tilsett alle de resterende ingrediensene og sett til side.
- 22. Legg torskefiletene i en form og tilsett alle ingrediensene unntatt olivenoljen. La torsken marinere i omtrent 2 timer.
- 33. Varm opp en sautépanne med olivenolje og stek torskefiletene i den varme pannen til de er gylne på begge sider.
- 44. For å servere, legg fisken på tallerkenen og topp med tranebærkompotten.