Havabbor med tranebær- og ananaspepperrelish

Havabbor med tranebær- og ananaspepperrelish

oppskrift på havabbor med en frisk relish av tranebær, ananas og paprika. perfekt for en smakfull hovedrett, enkel å lage og egner seg for sommermåltider.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 2 kopper ferske eller frosne hakkede tranebær
  • 2. 1/2 kopp finhakket ananas
  • 3. 1 spiseskje sukker
  • 4. 2 små serranoskiver, frøet og finhakket
  • 5. 1/2 teskje ristet habanero-paste
  • 6. 1/4 kopp hakkede korianderblader
  • 7. 1 spiseskje eplesider
  • 8. 1/4 kopp Peach Schnapps
  • 9. Salt
  • 10. 4 (170 gram) sjøabborfileter
  • 11. 1/2 kopp teriyaki
  • 12. 1 teskje revet ingefær
  • 13. 2 spiseskjeer sesamolje
  • 14. 1 grønn løk, finhakket
  • 15. 1 spiseskje olivenolje

Fremgangsmåte

  1. 11. For å lage sylten, vask, skyll og fjern dårlige tranebær. Legg dem i en sausekjele og la dem småkoke i omtrent 15 minutter, deretter la dem avkjøle. Hakk tranebærene i små terninger. Tilsett alle de resterende ingrediensene og sett til side.
  2. 22. Legg torskefiletene i en form og tilsett alle ingrediensene unntatt olivenoljen. La torsken marinere i omtrent 2 timer.
  3. 33. Varm opp en sautépanne med olivenolje og stek torskefiletene i den varme pannen til de er gylne på begge sider.
  4. 44. For å servere, legg fisken på tallerkenen og topp med tranebærkompotten.