Rask sjokoladechip-kjeks

Rask sjokoladechip-kjeks

oppskrift på raske og deilige sjokoladekjeks som er klare på bare 20 minutter. perfekt som snacks eller dessert for enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk

Ingredienser

  • 1 stang (8 spiseskjeer) usaltet smør, romtemperert
  • 1/2 kopp sukker
  • 1/2 kopp lyst brunt sukker
  • 2 teskjeer vaniljeekstrakt
  • 1 stort egg
  • 2 1/2 kopper bakeblanding
  • Én 12-unse pose med mørk sjokoladebiter
  • 1/2 kopp hakkede pecannøtter

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
  2. 2Bland smør, sukker og brunt sukker i en kjøkkenmaskin utstyrt med flatpisker. Bland til det er godt kombinert og kremaktig. Tilsett vanilje og egg. Gradvis tilsett bakepulveret og bland til det er godt innarbeidet. Tilsett sjokoladeknapper og pekannøtter; bland til det akkurat er blandet.
  3. 3Sett store teskjeer med deigen på bakepapirkledde stekebrett.
  4. 4Stek til kjeksene er lett gyldne, ca. 15 minutter, og snu stekebrettene halvveis i steketiden.
  5. 5Ta ut av ovnen og la kjeksene avkjøle på stekebrettene i 2 minutter, før de flyttes over på en avkjølingsrist for å avkjøles helt. Oppbevar i en lufttett beholder.