Hello Fresh Mobile Banner
Sjokoladekjeks med store sjokoladebiter

Sjokoladekjeks med store sjokoladebiter

Lær hvordan du lager deilige sjokoladebiter cookies med denne enkle oppskriften. Perfekt til kaffen eller som småkaker til helgen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 20
bakeverk

Ingredienser

  • 1 ¼ kopper mel
  • ¼ teskje natron
  • 2 smørstenger, myknet
  • 1 kopp sukker
  • ½ kopp lyst brunt sukker
  • 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 1 egg
  • 1 spiseskje lett fløte
  • 1 pakke på 12 gram (2 kopper) semisøte sjokoladeknapper

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 350 grader Fahrenheit. Bland mel og natron. I en stor bolle, bruk en elektrisk mikser til å piske smør og sukker til det er luftig; tilsett vanilje og bland godt. Pisk inn egg og fløte. På lav hastighet, gradvis tilsett melblandingen, og pisk til det er godt blandet. Rør inn sjokoladeknapper. Sett deigen med skje i teskjeer på smurte bakeark; trykk dem litt flate med bakkant av en gaffel. Stek i 12 til 13 minutter; kjeksene vil fortsatt føles myke. Avkjøl i 2 minutter på bakearkene, før de flyttes over på avkjølingsrist for å avkjøles helt.