
Sjokoladekjeks med store sjokoladebiter
Lær hvordan du lager deilige sjokoladebiter cookies med denne enkle oppskriften. Perfekt til kaffen eller som småkaker til helgen.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 20
bakeverk
Ingredienser
- 1 ¼ kopper mel
- ¼ teskje natron
- 2 smørstenger, myknet
- 1 kopp sukker
- ½ kopp lyst brunt sukker
- 1 teskje vaniljeekstrakt
- 1 egg
- 1 spiseskje lett fløte
- 1 pakke på 12 gram (2 kopper) semisøte sjokoladeknapper
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 350 grader Fahrenheit. Bland mel og natron. I en stor bolle, bruk en elektrisk mikser til å piske smør og sukker til det er luftig; tilsett vanilje og bland godt. Pisk inn egg og fløte. På lav hastighet, gradvis tilsett melblandingen, og pisk til det er godt blandet. Rør inn sjokoladeknapper. Sett deigen med skje i teskjeer på smurte bakeark; trykk dem litt flate med bakkant av en gaffel. Stek i 12 til 13 minutter; kjeksene vil fortsatt føles myke. Avkjøl i 2 minutter på bakearkene, før de flyttes over på avkjølingsrist for å avkjøles helt.