Myke skjellkrabber meunière med remoulade

Myke skjellkrabber meunière med remoulade

Lær hvordan du lager deilige soft shell crabs meuniere med remoulade. En smakfull forrett perfekt for sommermåltidet.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1/2 kopp majones
  • 2 vårløk, hakket
  • 2 teskjeer Dijon-sennep
  • 1 teskje kapers, hakket
  • 1 teskje cornichons, hakket
  • 1/2 teskje fersk sitronsaft
  • 1 spiseskje finhakkede friske urter (persille, gressløk, estragon)
  • 2 spiseskjeer vegetabilsk olje
  • 4 myke skjellkrabber, renset og bløtlagt i melk i 1 time
  • Mel krydret med salt og pepper til panering

Fremgangsmåte

  1. 1Lag remulade: Bland alle ingrediensene godt.
  2. 2I en stor kjele, varm opp oljen over høy varme til den begynner å ryke lett. Ta krabbene ut av melken og dekk dem med melet, og ryst av overflødig mel. Tilsett forsiktig krabbene i pannen (de vil sprute) og stek dem i 4 minutter på hver side, eller til de er gylne og akkurat kokte. Server hver porsjon toppet med litt av sausen.