Myke skjellkrabber meunière med remoulade
Lær hvordan du lager deilige soft shell crabs meuniere med remoulade. En smakfull forrett perfekt for sommermåltidet.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1/2 kopp majones
- 2 vårløk, hakket
- 2 teskjeer Dijon-sennep
- 1 teskje kapers, hakket
- 1 teskje cornichons, hakket
- 1/2 teskje fersk sitronsaft
- 1 spiseskje finhakkede friske urter (persille, gressløk, estragon)
- 2 spiseskjeer vegetabilsk olje
- 4 myke skjellkrabber, renset og bløtlagt i melk i 1 time
- Mel krydret med salt og pepper til panering
Fremgangsmåte
- 1Lag remulade: Bland alle ingrediensene godt.
- 2I en stor kjele, varm opp oljen over høy varme til den begynner å ryke lett. Ta krabbene ut av melken og dekk dem med melet, og ryst av overflødig mel. Tilsett forsiktig krabbene i pannen (de vil sprute) og stek dem i 4 minutter på hver side, eller til de er gylne og akkurat kokte. Server hver porsjon toppet med litt av sausen.