Den beste sennepen noensinne
oppskrift på den beste sennepen du noen gang har smakt. enkel å lage og perfekt til pølser, smørbrød og mer. oppdag hemmeligheten bak perfekt smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1/4 kopp tørr sennepspulver
- 2 teskjeer lyst brunt sukker
- 1 teskje kosher-salt
- 1/2 teskje gurkemeie
- 1/4 teskje paprika
- 1/4 teskje hvitløkspulver
- 1/2 kopp søt sylteagurkjuice
- 1/4 kopp vann
- 1/2 kopp eplesidereddik
- 1/4 kopp sennepsfrø
Fremgangsmåte
- 1I en liten, mikrobølgeovnsikker bolle visper du sammen tørket sennep, brunt sukker, salt, gurkemeie, paprika og hvitløkspulver. I en separat beholder blander du sylteagurkjuice, vann og eplesidereddik, og har det stående klart.
- 2Legg sennepsfrøene i en krydderkvern og kvern i minst ett minutt, av og til med korte pulser. Når frøene er malt, tilsetter du umiddelbart sennepsblandingen i bollen med de tørre ingrediensene, og heller i væsken. Visp godt for å blande.
- 3Sett bollen i mikrobølgeovnen og varm på høy i ett minutt. Ta ut bollen og bruk en stavmikser til å purere blandingen i ett minutt. Hell over i et glasskrus eller en beholder, og la det avkjøles uten lokk. Når det er avkjølt, dekker du det til og oppbevarer det i kjøleskapet i opptil én måned.