Fylte løkringringer

Fylte løkringringer

oppskrift på stuffed onion rings, en deilig og crispy forrett med fyll av ost og urter. perfekt for enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. Vegetabilsk olje eller rapsolje til dypsteking
  • 2. 4 store hvite løk
  • 3. 8 unser skivet mozzarella
  • 4. 8 unser skivet pepperoni
  • 5. 2 kopper hvetemel
  • 6. 1 spiseskje italienske krydder
  • 7. 1 teskje hvitløkspulver
  • 8. Én 12-unse flaske øl
  • 9. Kosher salt og nykvernet svart pepper
  • 10. 1/4 kopp revet Parmesanost
  • 11. 1 kopp din favoritt marinara saus, til dipp

Fremgangsmåte

  1. 11. Fyll en stor nederlandsk ovn eller dypfriterer med 3 tommer olje. Varm opp oljen til 350 grader Fahrenheit.
  2. 22. Skjær løken på tvers i 1/2-tommers tykke skiver og skill dem i ringer. Bruk to ringer som passer inni hverandre, og lag en sandwich med en skive ost og en skive pepperoni mellom ringene, og trykk dem sammen. Gjenta.
  3. 33. Plasser 1/2 kopp mel i en flat skål. I en stor bolle, visp sammen resten av melet (1 1/2 kopper), italiensk krydder og hvitløkspulver. Rør sakte inn nok øl til å få en tykk pannekakerøre. Krydre med salt og pepper. La hvile i 5 minutter.
  4. 44. Dypp forsiktig de fylte løkringene i melet, deretter i røren. Friter i porsjoner til de er gyldenbrune, ca. 2 til 3 minutter. Strø over salt og parmesan.
  5. 55. Server umiddelbart, med marinara-saus på siden.