Fylte løkringringer
oppskrift på stuffed onion rings, en deilig og crispy forrett med fyll av ost og urter. perfekt for enhver anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. Vegetabilsk olje eller rapsolje til dypsteking
- 2. 4 store hvite løk
- 3. 8 unser skivet mozzarella
- 4. 8 unser skivet pepperoni
- 5. 2 kopper hvetemel
- 6. 1 spiseskje italienske krydder
- 7. 1 teskje hvitløkspulver
- 8. Én 12-unse flaske øl
- 9. Kosher salt og nykvernet svart pepper
- 10. 1/4 kopp revet Parmesanost
- 11. 1 kopp din favoritt marinara saus, til dipp
Fremgangsmåte
- 11. Fyll en stor nederlandsk ovn eller dypfriterer med 3 tommer olje. Varm opp oljen til 350 grader Fahrenheit.
- 22. Skjær løken på tvers i 1/2-tommers tykke skiver og skill dem i ringer. Bruk to ringer som passer inni hverandre, og lag en sandwich med en skive ost og en skive pepperoni mellom ringene, og trykk dem sammen. Gjenta.
- 33. Plasser 1/2 kopp mel i en flat skål. I en stor bolle, visp sammen resten av melet (1 1/2 kopper), italiensk krydder og hvitløkspulver. Rør sakte inn nok øl til å få en tykk pannekakerøre. Krydre med salt og pepper. La hvile i 5 minutter.
- 44. Dypp forsiktig de fylte løkringene i melet, deretter i røren. Friter i porsjoner til de er gyldenbrune, ca. 2 til 3 minutter. Strø over salt og parmesan.
- 55. Server umiddelbart, med marinara-saus på siden.