
Svinekjøtt med blåskjell
oppskrift på svin med blåskjell, en smakfull og enkel rett som kombinerer saftig svinekjøtt med ferske blåskjell. perfekt for en smakfull middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 4 fedd hvitløk
- 2 spiseskjeer salt
- 1 ½ pund svinekam
- 2 spiseskjeer chilisaus
- 4 spiseskjeer talg
- 2 pund blåskjell
Fremgangsmåte
- 1Bland hvitløk og salt, og knus det til en pasta. Gni kjøttet inn med pastaen, deretter med chilisaus, dekk til og sett i kjøleskapet i 24 timer.
- 2Kutt kjøttet i terninger på 2,5 til 5 cm.
- 3Vask sneglen grundig i flere skift med vann. Stek kjøttet i smult i 10 minutter, eller til det er brunt. Tilsett sneglen og kok opp på høy varme slik at de åpner seg raskt. Kast eventuelle som ikke åpner seg.
- 4Server umiddelbart.