Svinekjøtt med blåskjell

Svinekjøtt med blåskjell

oppskrift på svin med blåskjell, en smakfull og enkel rett som kombinerer saftig svinekjøtt med ferske blåskjell. perfekt for en smakfull middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 4 fedd hvitløk
  • 2 spiseskjeer salt
  • 1 ½ pund svinekam
  • 2 spiseskjeer chilisaus
  • 4 spiseskjeer talg
  • 2 pund blåskjell

Fremgangsmåte

  1. 1Bland hvitløk og salt, og knus det til en pasta. Gni kjøttet inn med pastaen, deretter med chilisaus, dekk til og sett i kjøleskapet i 24 timer.
  2. 2Kutt kjøttet i terninger på 2,5 til 5 cm.
  3. 3Vask sneglen grundig i flere skift med vann. Stek kjøttet i smult i 10 minutter, eller til det er brunt. Tilsett sneglen og kok opp på høy varme slik at de åpner seg raskt. Kast eventuelle som ikke åpner seg.
  4. 4Server umiddelbart.