
Eggplant Parmesan-sandwich
oppskrift på eggplant parmesan hero, en smakfull og mettende vegetarrett med sprø aubergine og ost. perfekt for en rask og enkel middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- Olje til steking
- 3 egg, lett pisket
- 2 kopper panko-rasp
- 1/2 kopp revet Parmesan
- Kosher-salt og nykvernet svart pepper
- 1 stor aubergine, skåret i 1/4-tommers tykke skiver
- 4 hoagieboller
- 2 kopper marinara-saus, oppvarmet
- 1 pund fersk mozzarella, skivet
Fremgangsmåte
- 1Varm opp en stekepanne eller støpejernspanne på middels høy varme og fyll den med 1,25 cm olje. Forvarm grillen.
- 2Plasser eggene i en grunn skål. I en separat grunn skål, bland brødsmuler, Parmesan og litt salt og pepper. Dypp hver skive aubergine i eggene, og vend deretter i brødsmulene, trykk lett for å få det til å feste. (Aubergineskivene kan fryses på dette tidspunktet for senere bruk.)
- 3Stek aubergineskivene i porsjoner til de er brune og sprø, ca. 3 minutter på hver side. Legg dem på en tallerken med papirhåndkle og gjenta med resten av skivene. Smør den nederste halvdelen av et rundstykke med 1/4 kopp marinara. Legg tre skiver av den stekte auberginen oppå, deretter ytterligere 1/4 kopp marinara og avslutt med en fjerdedel av mozzarellaen. Gjenta for de resterende rundstykkene. Grill sandwichene til osten smelter, 2 til 3 minutter. Server varme.