Ham og egg te-smørbrød
Lær hvordan du lager deilige ham and egg tea sandwiches. Perfekt til lunsj, brunch eller te-kveld. En enkel oppskrift for alle nivåer.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 6 store egg
- 2 spiseskjeer majones
- 1/4 teskje paprika
- 1 spiseskje hakket frisk dill
- Kosher-salt og nykvernet svart pepper
- 2 spiseskjeer majones
- 1 spiseskje krydret brunsennep
- 1 spiseskje sylteagurk relish
- 1 spiseskje finhakket løk
- 1 stilk selleri, finhakket
- 1 spiseskje hakket frisk persille
- 225 gram delikatesse-skinke, skåret i tykke skiver og terninger
- Kosher-salt og nykvernet svart pepper
- 6 skiver fullkornsbrød
- 6 skiver hvitt brød
Fremgangsmåte
- 1For egge- og kyllingsalaten: Begynn med å hardkoke eggene dine. Legg eggene i kaldt vann i en middels stor kjele, sett den på komfyren, og kok opp. Skru av varmen, dekk kjelen med lokk, og la eggene stå i 15 minutter. Skyll dem deretter i kaldt vann. Skrell skallet av eggene (sett til side 2 hele egg til Runde 2-oppskriften Nicoise-salat med sitron- og hvitløksvinaigrette) og hakk dem opp.
- 2I en annen bolle, rør sammen majones, paprika, dill, salt og pepper. Tilsett de hakkede eggene og vend forsiktig.
- 3For skinkesalaten: I en middels stor bolle, visp sammen majones, sennep, sylteagurk, løk, salt, pepper og persille. Tilsett selleri og halvparten av skinken (sett resten til side til Online Runde 2-oppskrift: Skinke- og ostefrokostburrito) og vend godt for å dekke. Sett til side.
- 4For smørbrødene: Fjern skorpe fra hvetebrød og hvitt brød. På en ren overflate, legg en skive hvitt brød, og fordel halvparten av egge- og kyllingsalaten på. Legg deretter en skive hvete- eller hvetebrød oppå, og smør halvparten av skinkesalaten over. Topp med en skive hvitt brød. Skjær i diagonale trekanter. Gjenta prosessen, og veksle mellom hvitt og hvetebrød som den første skiven, til du har laget 4 smørbrød.