Mocha Macaroon-torte
oppskrift på mocha macaroon torte. lær hvordan du lager denne deilige og elegante kaken med kaffe og kokos. perfekt for spesielle anledninger!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
- 1 (18 oz.) pakke Pillsbury-kjølte sjokoladekaker med sjokoladebiter
- 1 (8 oz.) pakke kremost, myknet
- 1 egg
- 1/2 kopp kokosnøtt
- 1/4 kopp sukker
- 2 spiseskjeer brygget kaffe
- 1 teskje vanilje
- 1/3 kopp semisøte sjokoladeknapper
- 1/4 kopp sukker
- 1/4 kopp hakkede pekannøtter
- 1 (6 oz.) pakke (1 kopp) semisøte sjokoladeknapper
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 °C (350 °F). Kutt kjeksdeigen i to på tvers. Kutt hver del i to på langs. Trykk deigen ned i bunnen av en smurt, 23 eller 25 cm (9 eller 10 tommer) rund springform. Stek ved 175 °C (350 °F) i 12 til 18 minutter, eller til den er lett gyllenbrun. Ta den delvis stekte bunnen ut av ovnen. Avkjøl i 10 minutter.
- 2Mens bunnen avkjøles, pisk kremosten i en middels stor bolle til den er lys og luftig. Tilsett egg; pisk til glatt. Rør inn kokos, 1/4 kopp sukker, kaffe og vanilje; bland godt. Vend inn 1/3 kopp sjokoladeknapper. Skje og fordel forsiktig fyllet over bunnen. Strø over alle ingrediensene til toppingen.
- 3Sett tilbake i ovnen; stek i ytterligere 30 til 45 minutter, eller til fyllet er stivnet og kantene er gyllenbrune. Avkjøl i 10 minutter. Bruk en kniv til å løsne sidene av formen; fjern forsiktig sidene av formen. Avkjøl i 1 time. Sett i kjøleskapet i 1 til 2 timer, eller til den er avkjølt. Hvis ønskelig, server med fransk vaniljeis eller frossen yoghurt og sjokoladekledde kaffebønner. Oppbevar i kjøleskapet.