Røykhusets korte ribbe

Røykhusets korte ribbe

oppskrift på smoky house short ribs som er perfekt for helgen. enkel å lage, med rike smaker og møre kjøttstykker. prøv den i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 270 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 2 spiseskjeer olivenolje
  • 8 kortribber
  • Salt og nykvernet svart pepper
  • 1 stor løk, i tykke skiver
  • 1 pose med babykarameller på 340 gram
  • 1 kopp selleri, i tykke skiver, omtrent 2 stilker
  • 1 teskje finhakket hvitløk
  • 2 teskjeer røkt paprika
  • 2 teskjeer røkt malt svart pepper
  • 1 ½ teskje allsidig krydder- og saltblanding
  • 1 kopp rødvin
  • 1 boks på 300 gram storfekraft

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp olivenolje i en stor stekepanne på høy varme.
  2. 2Krydre short ribs med salt og pepper. Brun short ribs på alle sider til de er brune og karamelliserte.
  3. 3I bunnen av en 5-liters slow cooker legger du løk, gulrøtter, selleri og hvitløk. Deretter tilsetter du røkt paprika, røkt malt svart pepper og allround krydder salt. Hell i vin og storfekraft. Legg short ribs med kjøttsiden opp oppå grønnsakene. Dekk til og kok på LOW i 8 timer.
  4. 4Sil av og fjern fett fra kokevæsken. Server som saus ved siden av.