Røykhusets korte ribbe
oppskrift på smoky house short ribs som er perfekt for helgen. enkel å lage, med rike smaker og møre kjøttstykker. prøv den i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 270 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 2 spiseskjeer olivenolje
- 8 kortribber
- Salt og nykvernet svart pepper
- 1 stor løk, i tykke skiver
- 1 pose med babykarameller på 340 gram
- 1 kopp selleri, i tykke skiver, omtrent 2 stilker
- 1 teskje finhakket hvitløk
- 2 teskjeer røkt paprika
- 2 teskjeer røkt malt svart pepper
- 1 ½ teskje allsidig krydder- og saltblanding
- 1 kopp rødvin
- 1 boks på 300 gram storfekraft
Fremgangsmåte
- 1Varm opp olivenolje i en stor stekepanne på høy varme.
- 2Krydre short ribs med salt og pepper. Brun short ribs på alle sider til de er brune og karamelliserte.
- 3I bunnen av en 5-liters slow cooker legger du løk, gulrøtter, selleri og hvitløk. Deretter tilsetter du røkt paprika, røkt malt svart pepper og allround krydder salt. Hell i vin og storfekraft. Legg short ribs med kjøttsiden opp oppå grønnsakene. Dekk til og kok på LOW i 8 timer.
- 4Sil av og fjern fett fra kokevæsken. Server som saus ved siden av.





