Hello Fresh Mobile Banner
Kinesisk stekt svinekjøtt

Kinesisk stekt svinekjøtt

Lær hvordan du lager autentisk kinesisk roast pork hjemme. En enkel oppskrift på saftig og smakfull svinekjøtt med perfekt sprø svor.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 140 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 pund svinefilet
  • 2. 2 skiver ingefær
  • 3. 2 vårløk, kuttet i 2,5 cm lange biter
  • 4. 5 spiseskjeer soyasaus
  • 5. 1 spiseskje sherry
  • 6. 1 spiseskje sukker
  • 7. 1 spiseskje hoisinsaus

Fremgangsmåte

  1. 11. Skyll kjøttet i kaldt vann. Tørk det godt med tørkepapir. Skjær det i strimler på tvers av fibrene, ca. 3,8 cm brede. Bland ingefær, vårløk, soyasaus, sherry, sukker og hoisinsaus godt. Mariner svinekjøttet i 1 time. Stek på en rist plassert i en lav bakeplate i en moderat varm ovn på 175°C i 20 minutter. Vend kjøttet og pensle med marinaden hver 10. minutt. Skru ovnen opp til 200°C og stek i ytterligere 10 minutter. Server enten varmt eller kaldt, i skiver på ca. 3 mm tykkelse.
  2. 22. Skyll kjøttet i kaldt vann. Tørk det godt med tørkepapir. Skjær det i strimler på tvers av fibrene, ca. 3,8 cm brede. Bland ingefær, vårløk, soyasaus, sherry, sukker og hoisinsaus godt. Mariner svinekjøttet i 1 time. Stek på en rist plassert i en lav bakeplate i en moderat varm ovn på 175°C i 20 minutter. Vend kjøttet og pensle med marinaden hver 10. minutt. Skru ovnen opp til 200°C og stek i ytterligere 10 minutter. Server enten varmt eller kaldt, i skiver på ca. 3 mm tykkelse.