Sveitsisk smørkrem

Sveitsisk smørkrem

Lær hvordan du lager en silkemyk og deilig swiss buttercream. En enkel oppskrift for vakre kaker og dekorasjoner.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1 kopp eggehviter, romtemperert
  • 1 ½ kopper sukker
  • 2 kopper smør, romtemperert

Fremgangsmåte

  1. 1Pisk sukker og eggehviter sammen i et vannbad til temperaturen når 120 grader Fahrenheit, målt med et hurtigmålertermometer, og sukkeret er oppløst. Overfør til en bolle i en kjøkkenmaskin, pisk til myke topper, og tilsett smør, litt om gangen, til det er godt innarbeidet og luftig.
  2. 2Denne oppskriften er levert av profesjonelle kokker og er nedskalert fra en stor oppskrift levert av en restaurant. Kjøkkenet på Food Network har ikke testet denne oppskriften i de angitte proporsjonene, og vi kan derfor ikke gi noen garanti for resultatene.