Sveitsisk smørkrem
Lær hvordan du lager en silkemyk og deilig swiss buttercream. En enkel oppskrift for vakre kaker og dekorasjoner.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
- 1 kopp eggehviter, romtemperert
- 1 ½ kopper sukker
- 2 kopper smør, romtemperert
Fremgangsmåte
- 1Pisk sukker og eggehviter sammen i et vannbad til temperaturen når 120 grader Fahrenheit, målt med et hurtigmålertermometer, og sukkeret er oppløst. Overfør til en bolle i en kjøkkenmaskin, pisk til myke topper, og tilsett smør, litt om gangen, til det er godt innarbeidet og luftig.
- 2Denne oppskriften er levert av profesjonelle kokker og er nedskalert fra en stor oppskrift levert av en restaurant. Kjøkkenet på Food Network har ikke testet denne oppskriften i de angitte proporsjonene, og vi kan derfor ikke gi noen garanti for resultatene.