Hello Fresh Mobile Banner
Friterte zucchini-blomster

Friterte zucchini-blomster

Lær hvordan du lager deilige dypstekte zucchini-blomster med denne enkle oppskriften. Perfekt for forrett eller snacks, best egnet til sommermåltider.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • Peanøttolje til dypsteking
  • 6 til 8 zucchini-blomster
  • 1 egg
  • 2 spiseskjeer melk
  • Kosher-salt og nykvernet svart pepper
  • 1/4 kopp/30 g mel
  • 1/4 kopp/30 g maisstivelse
  • Flaket havsalt

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp oljen til steketemperatur på 180 grader C (350 grader F).
  2. 2Vask blomsterknoppene og tørk dem grundig.
  3. 3Ha egg og melk i en grunn skål og visp sammen. Strø over litt salt og pepper. Sikt melet og maisstivelsen sammen med litt mer salt og pepper i en annen grunn skål.
  4. 4Dypp zucchini-blomstene i eggeblandingen, deretter i melet blandingen. Legg dem forsiktig i den varme oljen og stek til de er gylne. La dem renne av på kjøkkenpapir. Strø over flaket havsalt og pepper, og server.