Tre ostequesadilla
Lær hvordan du lager en deilig tre oste quesadilla med denne enkle oppskriften. Perfekt som forrett eller rask middag for osteglade.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 2
forrett
Ingredienser
- Smør til sautering
- 10 (10-tommers) mel tortillas
- 1 middels stor rund ost av double cream brie
- 1 kopp revet sveitsisk ost
- 1 kopp Cheddarost
- 2 store søtløker, skivet og grillet
- 2 til 3 grillede røde paprika, julienne
- 6 grillede kyllingbryst, tynnsnittet
- 1 kopp rømme
- 3 spiseskjeer finhakket gressløk
Fremgangsmåte
- 1Sett en 25 cm stor stekepanne over middels varme. Legg smør i pannen, etterfulgt av en mel tortilla. Legg noen av ostene først, se Kok's Note.
- 2Tilsett løk, paprika, kylling, topp med litt mer ost, og dekk med en annen tortilla. Sett på lokk og la det steke i 3 til 4 minutter, eller til det er gyllentbrunt før du snur det. Snu og stek til det er gyllent på begge sider. Gjenta med resterende tortillas og ingredienser. La quesadillaen avkjøle i ca. 2 minutter før du skjærer den opp i kakebiter. Plasser en klatt rømme og litt gressløk på toppen. Nyt.