Tre ostequesadilla

Tre ostequesadilla

Lær hvordan du lager en deilig tre oste quesadilla med denne enkle oppskriften. Perfekt som forrett eller rask middag for osteglade.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 2
forrett

Ingredienser

  • Smør til sautering
  • 10 (10-tommers) mel tortillas
  • 1 middels stor rund ost av double cream brie
  • 1 kopp revet sveitsisk ost
  • 1 kopp Cheddarost
  • 2 store søtløker, skivet og grillet
  • 2 til 3 grillede røde paprika, julienne
  • 6 grillede kyllingbryst, tynnsnittet
  • 1 kopp rømme
  • 3 spiseskjeer finhakket gressløk

Fremgangsmåte

  1. 1Sett en 25 cm stor stekepanne over middels varme. Legg smør i pannen, etterfulgt av en mel tortilla. Legg noen av ostene først, se Kok's Note.
  2. 2Tilsett løk, paprika, kylling, topp med litt mer ost, og dekk med en annen tortilla. Sett på lokk og la det steke i 3 til 4 minutter, eller til det er gyllentbrunt før du snur det. Snu og stek til det er gyllent på begge sider. Gjenta med resterende tortillas og ingredienser. La quesadillaen avkjøle i ca. 2 minutter før du skjærer den opp i kakebiter. Plasser en klatt rømme og litt gressløk på toppen. Nyt.