Hello Fresh Mobile Banner
Asiatisk svinekjøtt med nudler

Asiatisk svinekjøtt med nudler

Lær hvordan du lager en smakfull asiatisk svinekjøtt med nudler. Perfekt for en rask og velsmakende middag, enkel å lage for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 3 pund benfri svinekjøttskulder
  • Kosher-salt og nykvernet pepper
  • 2 spiseskjeer vegetabilsk olje
  • 4 kopper lavsaltet kyllingkraft
  • 1 kopp soyasaus
  • 1/2 kopp tørr sherry
  • 1/4 kopp mørkbrunt sukker, pakket
  • 2 spiseskjeer ristet sesamolje
  • 1/2 teskje rød pepperflak
  • 2 stjerneanisputer
  • 1 kanelstang
  • 5 hvitløksfedd, knust
  • 1 2-tommers stykke ingefær, skrelt og skivet
  • 6 til 8 hele tørkede shiitake-sopp
  • 1 pund soba- eller ramen-nudler
  • 1/4 kopp vannkastanjer, skivet
  • 2 Fresno-chilipepper, frøet og tynne skiver
  • 2 vårløk, skivet
  • 1/4 kopp fersk koriander

Fremgangsmåte

  1. 1Krydre svinekjøttet med salt og pepper. Varm opp en stekepanne over middels høy varme med vegetabilsk olje. Legg i svinekjøttet og brun det på alle sider, 6 til 8 minutter. Overfør til en tallerken.
  2. 2Bland buljongen, soyasausen, sherryen, sukkeret, sesamoljen, rød pepperflak, stjerneanis og kanelstangen i en 5-liters slow cooker. Rør for å løse opp sukkeret, og tilsett deretter hvitløk, ingefær og sopp. Legg i svinekjøttet, dekk til og still inn på kok 4 timer på høy varme, deretter 2 timer på lav varme, eller totalt 6 timer på lav varme.
  3. 3Overfør svinekjøttet til et serveringsfat, dekk til og la det hvile i 15 minutter. Ta soppen ut av buljongen og del den i to, før den returneres til buljongen.
  4. 4I mellomtiden, kok opp en stor kjele med saltet vann og kok nudlene etter anvisningen på pakken. Skjær svinekjøttet i skiver. Fordel nudlene i serveringsskåler og topp med litt av buljongen, soppen og noen skiver av svinekjøttet. Pynt med vannkastanjer, chili, vårløk og koriander.
  5. 5Fotografert av Kana Okada