Stekt katfisk Creole
Lær å lage seared catfish creole med denne enkle oppskriften. Perfekt for en smakfull hovedrett som imponerer familien og gjestene dine.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 4 hele katfisker, renset med hodet og halen fjernet
- 2. 1/2 kopp ferdiglaget gul sennep
- 3. 1/4 kopp knust svart pepper
- 4. 1/4 kopp olivenolje
- 5. 1/4 kopp smør
Fremgangsmåte
- 11. Tørk katfisen godt, og fordel et lag med sennep over overflaten. Hell knust pepper på en tallerken, og trykk katfisen med sennep ned i pepperet slik at den blir godt dekket.
- 22. Varm opp olivenolje og smør i en stor stekepanne over middels høy varme. Stek katfisen i 3 til 5 minutter på hver side, eller til fisken faller i flak med en gaffel.