
Femtifemti-femti
oppskriften for fifty-fifty er enkel å lage og passer perfekt til enhver anledning. lær hvordan du lager denne smakfulle retten steg for steg.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. Knust is
- 2. 1 1/2 unser London dry gin, for eksempel Tanqueray
- 3. 1 1/2 unser tørr vermut, helst Noilly Prat
- 4. 2 dråper appelsinbitter
- 5. Liten bit sitrusskall
Fremgangsmåte
- 11. I et blandingsglass eller cocktailshaker fylt med is, bland gin, vermut og bitters. Rør godt, ca. 20 sekunder, og sil deretter over i en cocktailkupé eller martiniglass. Vri sitronzest direkte over drinken for å frigjøre essensielle oljer, og server.
- 22. I et blandingsglass eller cocktailshaker fylt med is, bland gin, vermut og bitters. Rør godt, ca. 20 sekunder, og sil deretter over i en cocktailkupé eller martiniglass. Vri sitronzest direkte over drinken for å frigjøre essensielle oljer, og server.