Femtifemti-femti

Femtifemti-femti

oppskriften for fifty-fifty er enkel å lage og passer perfekt til enhver anledning. lær hvordan du lager denne smakfulle retten steg for steg.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. Knust is
  • 2. 1 1/2 unser London dry gin, for eksempel Tanqueray
  • 3. 1 1/2 unser tørr vermut, helst Noilly Prat
  • 4. 2 dråper appelsinbitter
  • 5. Liten bit sitrusskall

Fremgangsmåte

  1. 11. I et blandingsglass eller cocktailshaker fylt med is, bland gin, vermut og bitters. Rør godt, ca. 20 sekunder, og sil deretter over i en cocktailkupé eller martiniglass. Vri sitronzest direkte over drinken for å frigjøre essensielle oljer, og server.
  2. 22. I et blandingsglass eller cocktailshaker fylt med is, bland gin, vermut og bitters. Rør godt, ca. 20 sekunder, og sil deretter over i en cocktailkupé eller martiniglass. Vri sitronzest direkte over drinken for å frigjøre essensielle oljer, og server.