Succotash
lær hvordan du lager en deilig succotash med friske grønnsaker. perfekt for en sunn og smakfull hovedrett eller tilbehør.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1/4 pund skivet bacon
- 2. 1 liten løk, hakket
- 3. 2 hvitløksfedd, finhakket
- 4. 4 maiskolber, korn fjernet og kolbene kastet
- 5. 1 stor fersk jalapeñochili, frøet og finhakket
- 6. 1 (280 grams) pose frosne baby-limabønner, tint
- 7. 1/2 pund okra, skåret i skiver på ca. 0,8 cm tykkelse
- 8. 3/4 pund cherrytomater (ca. 300 g), delt i to
- 9. 2 ss eplesidereddik
- 10. 1/4 kopp fersk basilikum, hakket
- 11. Salt og nykvernet svart pepper
Fremgangsmåte
- 11. Stek bacon i en stor stekepanne over middels varme til den er sprø. La den renne av på kjøkkenpapir, og la fettet bli igjen i pannen.
- 22. Tilsett løk i pannen og stek over middels varme, rør om, til den er myk. Tilsett hvitløk og stek, rør om, i 1 minutt. Rør inn mais, jalapeño, lima bønner, okra og tomater, og stek, rør om, til grønnsakene er møre, ca. 7 minutter. Rør inn eddik, basilikum, salt og pepper, og juster krydder etter smak. Server succotash med bacon smuldret over toppen.