Hello Fresh Mobile Banner
Kyllingpølse og tortellini i wok

Kyllingpølse og tortellini i wok

Lær hvordan du lager en deilig stir-fry med kyllingpølser og tortellini. En rask og enkel oppskrift perfekt for travle kvelder.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1/4 pund kjølt ostetortellini
  • 1 spiseskje sesamolje
  • 1 (340 gram) pakke teriyaki-ingefær kyllingkjøttboller
  • 1/2 kopp ananasbiter, drenert
  • 1 spiseskje hoisinsaus
  • 2 spiseskjeer ekstra jomfru olivenolje
  • 1 kopp hakkede broccolibuketter
  • 1 kopp hakket blomkålbuketter
  • 2 gulrøtter, hakket
  • 1/2 grønn paprika, hakket
  • 1/2 rød paprika, hakket
  • 1/2 liten zucchini, skrelt og skivet
  • 1/2 kopp hakket selleri
  • 4 vårløk, hakket
  • 1/8 teskje havsalt
  • 1/8 teskje malt svart pepper
  • 1 spiseskje hakket fersk persille (valgfritt)
  • 1 spiseskje revet Parmesanost (valgfritt)

Fremgangsmåte

  1. 1Fyll en stor kjele med lettsaltet vann og kok opp over høy varme. Når vannet koker, rør inn tortellini og la det koke opp igjen. Kok til pastaen flyter opp til overflaten, 1 til 2 minutter; sil av vannet.
  2. 2Varm sesamolje i en stor stekepanne eller wok over middels høy varme; kok og rør inn kjøttboller, ananasbiter og hoisinsaus til kjøttbollene er gjennomvarme, 7 til 10 minutter. Overfør kjøttbollene til en bolle og sett til side.
  3. 3Varm olivenolje i den samme stekepannen til oljen begynner å glitre. Tilsett brokkoli, blomkål, gulrøtter, grønn paprika, rød paprika, zucchini, selleri og grønn løk. Krydre med salt og pepper. Kok og rør til grønnsakene er akkurat møre, ca. 5 minutter. Rør inn tortellini og kjøttboller i grønnsaksblandingen til det er gjennomvarmt. Strø over persille og parmesanost før servering.