Ravioli Plus

Ravioli Plus

oppskrift på ravioli plus som er enkel å lage og perfekt for en smakfull rett. ideell for hele familien og alle anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 (1 pund pose) mini frosne ravioli
  • 1/4 kopp olivenolje
  • 1 middels hvit løk, tynne skiver
  • 1 kopp druetomater, skivet
  • 1 kopp aspargestopper, blansjert
  • 2 kopper revet rotisseriekylling
  • Salt og nykvernet svart pepper
  • 3 spiseskjeer hakket basilikum
  • Revet Parmesan
  • 1 kopp hermetisert tomatsaus

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Kok ravioli i henhold til pakkens anvisninger.
  3. 3For de voksne: I en middels stor stekepanne, varm opp 2 spiseskjeer olivenolje på middels varme. Når oljen er varm, tilsett løk og kok, rør av og til, til løken slipper sin naturlige sødme og blir gyllenbrun, ca. 20 minutter.
  4. 4Til løken tilsett tomater, asparges, halvparten av raviolien, halvparten av kyllingen, salt, pepper og resten av olivenoljen. Stek til alle ingrediensene er gjennomvarme. Pynt med halvparten av basilikumen og litt parmesanost.
  5. 5For barna: Stek resten av kyllingen sammen med tomatsausen og resten av raviolien. Kok til sausen er varm og kyllingen er gjennomvarm. Krydre med salt og pepper, og pynt med resten av basilikumen og parmesan etter smak.