Asiatisk kålsalat
Lær hvordan du lager en enkel og smakfull asian slaw. Perfekt som tilbehør til asiatiske retter eller som en frisk salat. En rask og sunn oppskrift.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 liten grønnkål, strimlet
- 2 kopper revne gulrøtter
- 6 grønne løk, hakket
- 1/2 kopp saltede peanøtter, hakket
- 1/2 kopp mynte, hakket
- 1/2 kopp basilikum, hakket
- 1 kopp finhakket tofu
- 1/4 kopp ferskpresset limesaft
- 2 spiseskjeer fiskesaus
- 1/4 kopp soyasaus
- 2 spiseskjeer risvinseddik
- 1 spiseskje sukker
- 1 hvitløksfedd, finhakket
- 1 liten sterk chili (som serrano eller bird chili), finhakket
Fremgangsmåte
- 1I en stor bolle, bland sammen kål, gulrøtter, grønn løk, peanøtter, mynte, basilikum og tofu. For å lage dressingen, bland ingrediensene i en liten bolle. Hell dressingen over kålsalaten og vend godt. Server umiddelbart eller oppbevar i kjøleskapet i opptil 1 time.