Gulrot-toppepesto

Gulrot-toppepesto

oppskrift på carrot-top pesto, en smakfull og sunn saus laget av gulrotgress. perfekt som tilbehør eller pålegg for en frisk smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 kopp gulrotblader (fra omtrent 1 bunt gulrøtter)
  • 1/2 kopp fersk persille
  • 1/4 kopp ristede cashewnøtter
  • 1 fedd hvitløk
  • 1/2 kopp ekstra jomfru olivenolje
  • 1/4 kopp revet Parmesan
  • Kosher-salt

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Kjør gulrot, persilleblader, cashewnøtter og hvitløk i en foodprocessor til det er grovhakket. Med foodprocessoren på, tilsett sakte oljen i en tynn stråle, og kjør til det er godt blandet. Tilsett Parmesan og litt salt, og kjør kort slik at det blander seg.