Gulrot-toppepesto
oppskrift på carrot-top pesto, en smakfull og sunn saus laget av gulrotgress. perfekt som tilbehør eller pålegg for en frisk smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 kopp gulrotblader (fra omtrent 1 bunt gulrøtter)
- 1/2 kopp fersk persille
- 1/4 kopp ristede cashewnøtter
- 1 fedd hvitløk
- 1/2 kopp ekstra jomfru olivenolje
- 1/4 kopp revet Parmesan
- Kosher-salt
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Kjør gulrot, persilleblader, cashewnøtter og hvitløk i en foodprocessor til det er grovhakket. Med foodprocessoren på, tilsett sakte oljen i en tynn stråle, og kjør til det er godt blandet. Tilsett Parmesan og litt salt, og kjør kort slik at det blander seg.