Hello Fresh Mobile Banner
Belgiske vafler

Belgiske vafler

Lær hvordan du lager deilige belgiske vafler med denne enkle oppskriften. Perfekt til frokost eller brunch, med sprø utside og myk innsiden.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 1 spiseskje smør
  • 1 pint blåbær
  • 1/4 kopp sukker
  • 1/2 sitron, saftet
  • 1 kopp kremfløte, kald
  • 2 spiseskjeer sukker
  • 1 teskje naturlig vaniljeekstrakt

Fremgangsmåte

  1. 1I en stor blandebolle, forbered din favorittvaffelrøre i henhold til pakkens anvisninger.
  2. 2Forvarm vaffeljernet i henhold til produsentens retningslinjer. Spray lett med non-stick spray. Bruk en 4-ounce øse eller 1/2 kopp mål for å helle røren i vaffeljernet, og fordel den jevnt. Lukk vaffeljernet og kok i 2 minutter eller til vaflene er gylne og dampingen stopper. Gjenta med resten av røren. Server med pisket krem og blåbærsirup.
  3. 3I en liten kjele over middels varme, bland smør, blåbær, sukker og sitron. Rør forsiktig til bærene brytes ned og slipper sin naturlige juice. Konsistensen bør fortsatt være litt chunky. Server varm over vaflene.
  4. 4Bruk en håndholdt elektrisk visp på høy hastighet, og pisk kremen i en avkjølt rustfri stålbolle til den begynner å tykne.
  5. 5Tilsett sukker og vanilje. Fortsett å piske til kremen danner stive topper. Oppbevar i kjøleskapet til den skal brukes.