Dungeness-krepsesandwich

Dungeness-krepsesandwich

lær hvordan du lager den perfekte dungeness crab roll med vår enkle oppskrift. fersk sjømat, kremet fyll og frisk briochebrød. ideell for sommermåltider!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1/2 kopp majones eller aioli
  • 1/4 kopp finhakket rødløk
  • 2 spiseskjeer selleri, finhakket
  • 2 spiseskjeer sitronsaft
  • 1 teskje havsalt
  • 1/2 teskje hvit pepper
  • 900 gram Dungeness-kreps, ferdigkokt kjøtt
  • 6 potetbrød, 15 til 20 centimeter lange

Fremgangsmåte

  1. 1I en bolle, bland majones, løk, selleri, sitronsaft, salt og hvit pepper med en visp. Bland godt. Tilsett deretter krabbekjøttet og bland igjen. Etter blandingen, fyll brødene med ½ kopp fyll og server.