
Dungeness-krepsesandwich
lær hvordan du lager den perfekte dungeness crab roll med vår enkle oppskrift. fersk sjømat, kremet fyll og frisk briochebrød. ideell for sommermåltider!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1/2 kopp majones eller aioli
- 1/4 kopp finhakket rødløk
- 2 spiseskjeer selleri, finhakket
- 2 spiseskjeer sitronsaft
- 1 teskje havsalt
- 1/2 teskje hvit pepper
- 900 gram Dungeness-kreps, ferdigkokt kjøtt
- 6 potetbrød, 15 til 20 centimeter lange
Fremgangsmåte
- 1I en bolle, bland majones, løk, selleri, sitronsaft, salt og hvit pepper med en visp. Bland godt. Tilsett deretter krabbekjøttet og bland igjen. Etter blandingen, fyll brødene med ½ kopp fyll og server.



