
To-Bite Burgere
Lær hvordan du lager deilige to-bite burgere med våre enkle oppskrifter. Perfekt som forrett eller snacks, rask å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1 pund kjøttdeig av storfe (96 % magert)
- 2. 9 små fullkorns hamburger- eller sliderbrød, delt
- 3. 1/4 kopp finhakket løk
- 4. 1 eggehvite, lett pisket
- 5. 2 hvitløksfedd, finhakket
- 6. 1/2 teskje salt
- 7. 1/8 teskje pepper
- 8. Topping-varianter:
- 9. Mango-ananas salsa eller krydret karamellisert løk
Fremgangsmåte
- 11. Riv et hamburgerbrød i biter. Legg dem i en food processor eller blender. Dekk til, og puls til det dannes fine smuler.
- 22. Bland karbonadedeig, brødsmuler, løk, eggehvite, hvitløk, salt og pepper i en middels stor bolle, og bland lett men grundig. Form forsiktig til åtte mini-burgere med en tykkelse på ca. 1,5 cm.
- 33. Legg burgerne på grillen over middels varme, over glør som er dekket av aske. Grill, med lokk på, i 8 til 9 minutter (på en forvarmet gassgrill på middels varme, 9 til 10 minutter), til en øyemålstermometer som settes horisontalt inn i midten viser 70°C, og snu av og til. Omtrent 1 ½ minutt før burgerne er ferdige, legg hamburgerbrødene med snittflaten ned på grillristen. Grill til de er lett ristet.
- 44. Server burgerne i brødene med ønsket tilbehør. Variasjon(er) på tilbehør. Lukk sandwichene.