Grillet pepperaktig London Broil

Grillet pepperaktig London Broil

Lær hvordan du lager en smakfull og krydret london broil på grillen. Perfekt for sommermåltider med venner og familie.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 3 pund flankbiff
  • 2. 1 spiseskje knuste svarte pepperkorn
  • 3. 2 spiseskjeer grovt salt
  • 4. 1 kopp ferskpresset limesaft
  • 5. 3 spiseskjeer olivenolje

Fremgangsmåte

  1. 11. Legg kjøttet i en glassform som er stor nok til å romme det komfortabelt. Krydre flankesteken jevnt på begge sider med salt og pepper. Visp sammen limesaft og olje i en liten bolle, og hell det over kjøttet. Gni inn marinaden. Vend kjøttet for å dekke det godt. Dekk til og sett i kjøleskapet i 3 timer.
  2. 22. Varm opp grillen til høy varme. Pensle grillristen godt for å rengjøre den, og tørk av med et oljet kjøkkenpapir. Ta kjøttet ut av marinaden og tørk det forsiktig med papirhåndklær. Legg kjøttet på grillen og stek i 4 minutter på hver side for medium rare. Ta det av grillen og la det hvile på et varmt sted i ti minutter før du skjærer det opp, deretter skjær tvers over fibrene i veldig tynne skiver. Legg skivene på et serveringsfat og hell over eventuelle oppsamlede safter. Server.