
Grillet pepperaktig London Broil
Lær hvordan du lager en smakfull og krydret london broil på grillen. Perfekt for sommermåltider med venner og familie.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 3 pund flankbiff
- 2. 1 spiseskje knuste svarte pepperkorn
- 3. 2 spiseskjeer grovt salt
- 4. 1 kopp ferskpresset limesaft
- 5. 3 spiseskjeer olivenolje
Fremgangsmåte
- 11. Legg kjøttet i en glassform som er stor nok til å romme det komfortabelt. Krydre flankesteken jevnt på begge sider med salt og pepper. Visp sammen limesaft og olje i en liten bolle, og hell det over kjøttet. Gni inn marinaden. Vend kjøttet for å dekke det godt. Dekk til og sett i kjøleskapet i 3 timer.
- 22. Varm opp grillen til høy varme. Pensle grillristen godt for å rengjøre den, og tørk av med et oljet kjøkkenpapir. Ta kjøttet ut av marinaden og tørk det forsiktig med papirhåndklær. Legg kjøttet på grillen og stek i 4 minutter på hver side for medium rare. Ta det av grillen og la det hvile på et varmt sted i ti minutter før du skjærer det opp, deretter skjær tvers over fibrene i veldig tynne skiver. Legg skivene på et serveringsfat og hell over eventuelle oppsamlede safter. Server.