Siciliansk rett: "Stick to Your Ribs" - kjøttkaker med brasciole (rullede kjøttstykker), pasta, brokkolini og ricotta

Siciliansk rett: "Stick to Your Ribs" - kjøttkaker med brasciole (rullede kjøttstykker), pasta, brokkolini og ricotta

oppskrift på siciliansk meatloaf brasciole (roll ups) med pasta, broccolini og ricotta. en mettende og smakfull rett for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 75 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 1/2 pund kjøttdeig av storfe, svin og kalv blandet fra kjøttdisken (kjøttdeig til kjøttkaker)
  • 2. Salt og pepper
  • 3. 1/2 kopp italienske brødsmuler
  • 4. 1 egg
  • 5. 2 fedd hvitløk, finhakket
  • 6. 1/4 liten hvit løk, revet
  • 7. 2 spiseskjeer rosiner, gull- eller mørke, hakket
  • 8. 3 spiseskjeer pinjekjerner, hakket
  • 9. 3 spiseskjeer revet ost, Parmigiano eller Romano
  • 10. 2 spiseskjeer hakket flatbladpersille
  • 11. 1 kopp ruccola- eller babyspinatblader
  • 12. 6 skiver prosciutto di Parma
  • 13. 6 skiver provoloneost, skivet til pålegg
  • 14. Extra virgin olivenolje, til å dryppe over
  • 15. 1/2 pund cavatappi (korkskruformet hul pasta) eller rigatoni
  • 16. 1 pund broccolini, delt opp i små buketter
  • 17. 2 spiseskjeer smør
  • 18. 1 kopp ricottaost
  • 19. 2 teskjeer sitronskall, revet
  • 20. 2 spiseskjeer fersk timian, hakket
  • 21. 12 drue- eller små vin-tomater, delt i to

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 450 grader Fahrenheit.
  2. 22. Sett vann på kok for pastaen.
  3. 33. Bland kjøtt og de neste 10 ingrediensene som om du skulle lage kjøttdeig. Flat ut kjøttet på et bakepapirkledd stekebrett til en tynn leir: 1/2 tomme tykk, 30 cm langt og 15–20 cm bredt.
  4. 44. Dekk kjøttet med ruccola eller spinat, prosciutto og ost, og rull deretter kjøttet sammen, bruk bakepapiret til å hjelpe deg med å rulle det opp til en stor logg, arbeid over den 15–20 cm brede siden, slik at du får en 30 cm lang logg.
  5. 55. Drypp loggen med extra-virgin olivenolje for å dekke lett.
  6. 66. Stek kjøttloggen i 20 minutter. Skjær den i 2,5 cm tykke skiver, tre stykker per porsjon, og server.
  7. 77. Mens kjøttet steker, lag pasta.
  8. 88. Salt vannet og kok opp pastaen, ca. 7–8 minutter til den er al dente, med litt motstand. Sil av vannet og ha pastaen tilbake i den varme gryten.
  9. 99. Mens pastaen koker, legg broccolini i 2,5 cm vann i en sauspanne og kok opp. Tilsett salt i vannet og legg i den trimmede broccolien. Dekk til og kok i 5 minutter, sil av vannet og sett til side.
  10. 1010. Når pastaen er ferdigkokt, tilsett en skvett extra-virgin olivenolje, smør, ricotta, sitrzest, timian, broccolini og smak til med salt og pepper. Vend pastaen slik at den dekkes av ost og smør.
  11. 1111. Smak til med salt etter eget ønske.
  12. 1212. Anrett pastaen på tallerkener sammen med kjøttloggskivene, og topp pastaen med cherrytomater og nykvernet pepper.