Hummingbirdkake I

Hummingbirdkake I

oppskrift på hummingbird cake - en saftig og smakfull kake med banan, ananas og valnøtter. perfekt til fest eller helgekos.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 70 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 3 kopper hvetemel
  • 2. 2 kopper hvitt sukker
  • 3. 1 teskje natron
  • 4. 1/2 teskje salt
  • 5. 1 teskje malt kanel
  • 6. 1 1/4 kopper vegetabilsk olje
  • 7. 3 egg
  • 8. 1 (8 unser) boks knust ananas med juice
  • 9. 2 kopper skivede bananer
  • 10. 1 kopp hakkede pekannøtter
  • 11. 1 teskje vaniljeekstrakt

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør og mel en 12-koppers Bundt-form.
  2. 22. Mål opp mel, sukker, natron, salt, kanel, olje, egg, vanilje i en blandebolle. Pisk til jevnt. Rør inn ananas med juice, bananer og pecannøtter. Hell i den forberedte formen.
  3. 33. Stek i ovnen i ca. 70 minutter. Vend kaken ut på en rist eller tallerken etter at den har avkjølt i 20 minutter. Avkjøl, og pynt med kremostglasur.