
Hummingbirdkake I
oppskrift på hummingbird cake - en saftig og smakfull kake med banan, ananas og valnøtter. perfekt til fest eller helgekos.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 70 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- 1. 3 kopper hvetemel
- 2. 2 kopper hvitt sukker
- 3. 1 teskje natron
- 4. 1/2 teskje salt
- 5. 1 teskje malt kanel
- 6. 1 1/4 kopper vegetabilsk olje
- 7. 3 egg
- 8. 1 (8 unser) boks knust ananas med juice
- 9. 2 kopper skivede bananer
- 10. 1 kopp hakkede pekannøtter
- 11. 1 teskje vaniljeekstrakt
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør og mel en 12-koppers Bundt-form.
- 22. Mål opp mel, sukker, natron, salt, kanel, olje, egg, vanilje i en blandebolle. Pisk til jevnt. Rør inn ananas med juice, bananer og pecannøtter. Hell i den forberedte formen.
- 33. Stek i ovnen i ca. 70 minutter. Vend kaken ut på en rist eller tallerken etter at den har avkjølt i 20 minutter. Avkjøl, og pynt med kremostglasur.
