Rask banan- og nøtekake

Rask banan- og nøtekake

oppskrift på en rask og smakfull banan nøtte kake. perfekt som dessert eller snacks. lett å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1. 1 kopp hvitt sukker
  • 2. 1/2 kopp smør
  • 3. 1/4 kopp melk
  • 4. 2 egg, godt pisket
  • 5. 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 6. 2 kopper hvetemel
  • 7. 2 teskjeer bakepulver
  • 8. 1 teskje natron
  • 9. 1 teskje krem av tartar
  • 10. en klype salt
  • 11. 1 kopp most bananer
  • 12. 1/2 kopp hakkede valnøtter

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit). Smør og mel en 23x33 cm (9x13 tommer) form.
  2. 22. Pisk sukker og smør sammen i en bolle med en elektrisk mikser til det er kremet og glatt; bland inn melk, egg og vaniljeekstrakt.
  3. 33. Sikt mel, bakepulver, natron, kremortartari og salt sammen i en bolle; rør inn melet i smørblandingen til det akkurat er blandet. Vend inn bananer og valnøtter. Hell røren i den forberedte formen.
  4. 44. Stek i den forvarmede ovnen til en kakepinne satt inn i midten kommer ut ren, ca. 30 minutter.