Hello Fresh Mobile Banner
Mini sørvestlige maispupsmuffins med fiesta-dippsaus

Mini sørvestlige maispupsmuffins med fiesta-dippsaus

Lær å lage deilige mini southwestern corn pup muffins med en smakfull fiesta dipping saus. Perfekt som forrett eller snacks med krydret smak og sprø tekstur.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 12
forrett

Ingredienser

  • 1. 3/4 kopp gult maismel
  • 2. 1 kopp allsidig mel
  • 3. 1/3 kopp hvitt sukker
  • 4. 1 spiseskje bakepulver
  • 5. 1/2 teskje salt
  • 6. 1 teskje chilipulver
  • 7. 1 teskje malt spisskummen
  • 8. 1 teskje hvitløkspulver
  • 9. 1 kopp melk
  • 10. 1 egg, pisket
  • 11. 2 spiseskjeer rapsolje
  • 12. 1/3 kopp revet Monterey Jack-ost
  • 13. 4 pølser, kuttet i 2,5 cm biter
  • 14. Fiesta-dippsaus:
  • 15. 1/2 kopp rømme
  • 16. 1/2 kopp majones
  • 17. 1 1/2 spiseskje tørket tacokrydder

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit). Smør to muffinsformer med non-stick matlagingsspray eller sett i papirformer.
  2. 22. I en stor bolle, rør sammen maismel, hvetemel, sukker, bakepulver, salt, chilipulver, spisskummen og hvitløkspulver. Lag en fordypning i midten og hell i melk, egg og olje. Rør til det er godt blandet, og vend forsiktig inn osten.
  3. 3Drop en liten teskje med røre i bunnen av hver muffinsform. Legg en bit pølse oppå røren. Fyll formene med nok ekstra røre til å dekke pølsebitene.
  4. 43. Stek i den forvarmede ovnen i 10 til 12 minutter, eller til muffinsene er lett brune og gir etter når du trykker lett på dem. La dem avkjøle litt før de tas ut av muffinsformene. Server varme med Fiesta Dippesaus.
  5. 54. For å lage Fiesta Dippesaus, visp sammen rømme, majones og tacokrydder til en jevn blanding. Server umiddelbart.