Hello Fresh Mobile Banner
Caesarsalat

Caesarsalat

Lær hvordan du lager en klassisk caesar salad med denne enkle oppskriften. Perfekt for en lett forrett eller lunsj, rask å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 eggeplomme*
  • 3 spiseskjeer fersk sitronsaft
  • 1 spiseskje finhakket hvitløk
  • 1/2 teskje Worcestershire-saus
  • 1/4 teskje rød pepperflak
  • 1 spiseskje Dijon-sennep
  • 2 ansjossfiléter, most
  • Liten mengde vegetabilsk olje (ca. 1 kopp)
  • 1/3 kopp ekstra jomfru olivenolje
  • Salt og nykvernet svart pepper
  • 1 stor hodesalat (romaine), vasket og kuttet i biter på 1 til 2 tommer
  • Nykvernet Parmesanost
  • 2 kopper krutonger

Fremgangsmåte

  1. 1I en middels stor bolle, visp sammen eggeplomme, sitronsaft, hvitløk, Worcestershire-saus, pepperflak, sennep og ansjoser. Rør sakte inn oljene for å emulgere. Smak til med salt og pepper.
  2. 2Legg salaten i en stor bolle. Strø over Parmesan og svart pepper. Drypp over ønsket mengde dressing og vend godt. Topp med croutoner.