Grillet Buffalo-vinger

Grillet Buffalo-vinger

Lær hvordan du lager sprø og smakfulle grilled buffalo wings. Perfekt som forrett eller snack til enhver anledning. En enkel oppskrift med tydelige steg.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 3 pund kyllingvinger, delt ved leddene, tuppene kassert
  • 1 kopp Louisiana-stil hot sauce
  • 1 (12 fluid ounces) boks eller flaske kullsyreholdig cola-drikke
  • 1/4 teskje cayennepepper, eller etter smak
  • 1/4 teskje malt svart pepper, eller etter smak
  • 1 spiseskje soyasaus

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm grillen til middels varme.
  2. 2I en stor kjele blander du sammen den varme sausen, cola, cayennepepper, svart pepper og soyasaus. Legg kyllingvingene i sausen – det går fint å bruke frosne. Plasser kjelen til den ene siden av grillen, slik at sausen får småkoke.
  3. 3Bruk tang til å fiske opp vingene av sausen, og legg dem på grillen i 8 til 10 minutter. Returner deretter vingene til sausen for å småkoke igjen. Gjenta denne prosessen i omtrent 50 minutter. Sausen vil tykne. Når kyllingen er mør og lett kan trekkes av beinet, har du to alternativer. Du kan dyppe vingene en siste gang og servere dem som "sloppy style" wings, eller servere dem rett fra grillen for en litt tørrere variant.