
Agurk- og spisskummersuppe
oppskrift på en frisk og smakfull agurk og cumin suppe. perfekt som forrett eller lett lunsj, enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 3 agurker (ca. 700 gram), skrellet, frøet ut og skåret i biter
- 1/4 teskje spisskummenfrø, lett ristet
- 1 liten hvitløksfedd, hakket
- 3/4 kopp kulturmelk
Fremgangsmåte
- 1I en blender, kjør agurkene, spisskummenfrøene, hvitløken og kulturmelken til blandingen er jevn. Overfør suppen til en bolle, smak til med salt og pepper, og la den stå dekket i kjøleskapet i 1 time, eller til den er kald.
- 2I en blender, kjør agurkene, spisskummenfrøene, hvitløken og kulturmelken til blandingen er jevn. Overfør suppen til en bolle, smak til med salt og pepper, og la den stå dekket i kjøleskapet i 1 time, eller til den er kald.