Agurk- og spisskummersuppe

Agurk- og spisskummersuppe

oppskrift på en frisk og smakfull agurk og cumin suppe. perfekt som forrett eller lett lunsj, enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 3 agurker (ca. 700 gram), skrellet, frøet ut og skåret i biter
  • 1/4 teskje spisskummenfrø, lett ristet
  • 1 liten hvitløksfedd, hakket
  • 3/4 kopp kulturmelk

Fremgangsmåte

  1. 1I en blender, kjør agurkene, spisskummenfrøene, hvitløken og kulturmelken til blandingen er jevn. Overfør suppen til en bolle, smak til med salt og pepper, og la den stå dekket i kjøleskapet i 1 time, eller til den er kald.
  2. 2I en blender, kjør agurkene, spisskummenfrøene, hvitløken og kulturmelken til blandingen er jevn. Overfør suppen til en bolle, smak til med salt og pepper, og la den stå dekket i kjøleskapet i 1 time, eller til den er kald.